Ποιές είναι οι top γερμανικές ναυτιλιακές εταιρείες;

Ποιές είναι οι top γερμανικές ναυτιλιακές εταιρείες;

1369
Ποιές είναι οι top γερμανικές ναυτιλιακές εταιρείες;

Η VesselsValue, με αφορμή τη διεξαγωγή της ναυτιλιακής έκθεσης «SMM Hamburg 2018», η οποία πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στο Αμβούργο (4-7 Σεπτεμβρίου 2018), δημοσίευσε ένα διάγραμμα στο οποίο απεικονίζονται οι πέντε καλύτερες επιδόσεις γερμανικών ναυτιλιακών εταιρειών συγκριτικά με την περσινή SMM.

Με γνώμονα την αξία του στόλου των Γερμανών πλοιοκτητών από την 1η μέρα της SMM 2017 έως σήμερα, η VesselsValue παραθέτει στο παρακάτω διάγραμμα την αξία και τον συνολικό αριθμό του στόλου των 5 μεγαλύτερων ναυτιλιακών εταιρειών της Γερμανίας.

Πρώτη στην λίστα είναι η Olderdorff Carriers, της οποίας ο στόλος αυξήθηκε κατά 22 πλοία από πέρυσι, συνολικής αξίας $716 εκατ. Σήμερα ο στόλος της Olderdorff αποτελείται από 109 πλοία αξίας $2,6 δις.

Την δεύτερη θέση καταλαμβάνει η MPC Containerships, η οποία μέσα σε διάστημα ενός έτους απέκτησε 52 πλοία, φτάνοντας ο στόλος της σήμερα σε 66 πλοία, αξίας $631 εκατ.

Την πεντάδα ολοκηρώνουν οι γερμανικές εταιρείες Schiffahrtsgesellshaft, Briese Schiffahrts και Schulte Bernhard.

German Shipowners

Φωτό: Oldendorff Carriers

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.