Αύξηση των εμπορευματοκιβωτίων-ψυγείων για την Hapag-Lloyd

Αύξηση των εμπορευματοκιβωτίων-ψυγείων για την Hapag-Lloyd

66
Αύξηση των εμπορευματοκιβωτίων-ψυγείων για την Hapag-Lloyd

H γερμανική Hapag-Lloyd προχώρησε στην παραγγελία 11.100 ψυκτικών εμπορευματοκιβωτίων όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη 16 Αυγούστου.
Τα νέα αυτά containers θα προστεθούν στον ήδη υπάρχοντα αριθμό των 91.000 ψυκτικών εμπορευματοκιβωτίων, με την παράδοσή τους να έχει ήδη ξεκινήσει από τον τρέχοντα Αύγουστο και να ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο.

Επισημαίνεται ότι σήμερα η Hapag-Lloyd κατέχει ένα σημαντικό μερίδιο στην εν λόγω αγορά καθώς η επένδυση στον εκσυγχρονισμό των εμπορευματοκιβωτίων-ψυγείων αποτελεί, τα τελευταία χρόνια, βασική επιδίωξη της γερμανικής εταιρείας. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι από το 2015 έως σήμερα η Hapag-Lloyd έχει προβεί στην παραγγελία 30.550 ψυκτικών εμπορευματοκιβωτίων προκειμένου να ανταποκριθεί στις αυξανόμενες ανάγκες των πελατών της.

Αναφερόμενος στην εν λόγω επένδυση ο Clemens Holz, Διευθυντής Reefer Products, τόνισε ότι η αυξανόμενη ζήτηση των πελατών της γερμανικής εταιρείας για μεταφορά ευπαθών αγαθών οδήγησε στην απόφαση για αύξηση του αριθμού των ψυγείων ενώ σημείωσε ότι τα νέα αυτά εμπορευματοκιβώτια θα είναι ενεργειακά αποδοτικά χάρις στον βελτιωμένο έλεγχο ισχύος.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.