Στην μεγαλύτερη παραγγελία συστημάτων BWM προχώρησε η ΝΥΚ

Στην μεγαλύτερη παραγγελία συστημάτων BWM προχώρησε η ΝΥΚ

151
Στην μεγαλύτερη παραγγελία συστημάτων BWM προχώρησε η ΝΥΚ

O ιαπωνικός ναυτιλιακός κολοσσός, NYK, προχώρησε στην μεγαλύτερη- μέχρι στιγμής- παραγγελία συστημάτων διαχείρισης θαλάσσιου έρματος καθώς παρήγγειλε συστήματα από την Sunrui με σκοπό την αναβάθμιση των υπαρχουσών εγκαταστάσεων σε 89 πλοία.

Σε μια λαμπρή τελετή, η οποία έλαβε χώρα στο Τόκιο νωρίτερα μέσα στον μήνα η ΝΥΚ και η Sunrui, θυγατρική της China Shipbuilding Industry Corp (CSIC), υπέγραψαν την εν λόγω συμφωνία. Επισημαίνεται ότι τα νέα αυτά συστήματα θα καλύψουν τις ανάγκες διαχείρισης και ελέγχου θαλάσσιου έρματος ενός μεγάλου εύρους πλοίων της ιαπωνικής εταιρείας από VLCC, bulk carriers, containerships και chemical tankers.

Σημειώνεται ότι η συνεργασία ΝΥΚ και Sunrui ξεκίνησε το 2013, όταν και τότε η ιαπωνική ναυτιλιακή είχε ζητήσει την εφαρμογή συστημάτων διαχείρισης θαλάσσιου έρματος σε νεότευκτα πλοία της αλλά και τον εκσυγχρονισμό των συστημάτων σε υπάρχοντα πλοία της εταιρείας.

Ο Αντιπρόεδρος της  CSIC, ο οποίος έδωσε το παρόν στην τελετή ανέφερε ότι είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για τον κινεζικό όμιλο η επισημοποίηση μιας τέτοιας συμφωνίας στρατηγικής σημασίας με την ΝΥΚ.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.