Αυξημένη η διακίνηση εμπορευματοκιβωτίων από την DP World

Αυξημένη η διακίνηση εμπορευματοκιβωτίων από την DP World

52
Αυξημένη η διακίνηση εμπορευματοκιβωτίων από την DP World

Ο διαχειριστής τερματικών σταθμών DP World, με έδρα στο Ντουμπάι, κατέγραψε άνοδο στη διακίνηση εμπορευματοκιβωτίων της τάξης του 4,8% το πρώτο εξάμηνο του 2018, ιδιαίτερα στους τερματικούς σταθμούς σε Ευρώπη και Αυστραλία.

Η συνολική διακίνηση εμπορευματοκιβωτίων από τους τερματικούς σταθμούς που διαχειρίζεται σε παγκόσμιο επίπεδο η DP World ανήλθε σε 35,6 εκατ. TEUs κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου του 2018. Ο CEO της DP World, κ. Sultan Ahmed Bin Sulayem, ανέφερε ότι πέραν της σημαντικής ανόδου στη διακίνηση εμπορευματοκιβωτίων από τους τερματικούς σταθμούς σε Ευρώπη και Αυστραλία αναμένονται καλύτερες επιδόσεις σε συνολικό επίπεδο εντός του δεύτερου εξαμήνου του 2018 μέσα από την πραγματοποίηση επενδύσεων από μέρους της DP World.

Ο κ. Sulayem δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι παρά τις γεωπολιτικές προκλήσεις και τις συνεχείς αλλαγές στις εμπορικές πολιτικές που επηρεάζουν συν τοις άλλοις την αγορά των containerships, οι θετικές οικονομικές αποδόσεις της DP World αποδεικνύουν την δυναμική του χαρτοφυλακίου δραστηριοτήτων της εταιρείας.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.