Συμφωνία δις για Aegean Airlines και Airbus

Συμφωνία δις για Aegean Airlines και Airbus

381
Συμφωνία δις για Aegean Airlines και Airbus

Συμφωνία για την παραγγελία αεροσκαφών τύπου Airbus Α320neo, αξίας $5 δις υπέγραψε σήμερα η Aegean Airlines, στο πλαίσιο εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στην τεχνική βάση της εταιρίας στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος. Τα αεροσκάφη της οικογένειας Α320neo διαθέτουν κινητήρες τεχνολογίας νέας γενιάς και Sharklets παρέχουν εξοικονόμηση έως 15% στην κατανάλωση καυσίμου, μείωση εκπομπών ρύπων και θορύβου.

Υπογραφή συμφωνίας Aegean - Airbus 1 - Copy

Ο κ. Τομ Εντερς, εκτελεστικός διευθυντής της Airbus, χαρακτήρισε ως μεγάλη μέρα για την Ελλάδα τη σημερινή. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ ο CEO της Airbus αναφέρθηκε επίσης στο κατόρθωμα της Aegean Airlines να μείνει όρθια στα χρόνια της κρίσης. «Σ΄αυτή τη μακροχρόνια συνεργασία μας είχαμε τα πάνω και τα κάτω μας, συμπεριλαμβανομένης βέβαια της καταστροφικής οικονομικής κρίσης. Έχουμε συνεργαστεί με τόσο πολλές εταιρείες σε όλες τις γωνιές του πλανήτη και είναι πολύ σπάνιο το success story της Aegean Airlines. Οποιοσδήποτε μπορεί να “τρέξει” μια εταιρεία, αλλά οι ξεχωριστοί ηγέτες φαίνονται στα δύσκολα. Θα θέλαμε να συγχαρούμε την Aegean για όλες τις διακρίσεις που έχει πετύχει στην εξυπηρέτηση πελατών και την συχνότητα των πτήσεων που δίνει στον κόσμο την ευκαιρία να επισκέπτεται αυτήν την υπέροχη χώρα».

Φωτό: Aegean Airlines

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.