Οι Γερμανοί shipmanagers δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην Κύπρο

Οι Γερμανοί shipmanagers δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην Κύπρο

95
Οι Γερμανοί shipmanagers δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην Κύπρο

Ο πρόεδρος της Schulte Group, Dr. Heinrich Schulte, υπογράμμισε την μακροπρόθεσμη δέσμευση του Ομίλου με την κυπριακή ναυτιλία, στο πλαίσιο της πρόσφατης συνάντησής του με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκο Αναστασιάδη, στη Λευκωσία.

Από τη μεριά του ο κ. Αναστασιάδης επεσήμανε την πολύτιμη συνεισφορά του κ. Schulte στην ανάπτυξη της κυπριακής ναυτιλιακής βιομηχανίας, καθώς η Bernhard Schulte Shipmanagement (τέως Hanseatic Shipping Co.) αποτέλεσε την πρώτη διαχειρίστρια εταιρεία πλοίων στην Κύπρο όταν ιδρύθηκε το 1972.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης του κ. Schulte με τον κ. Αναστασιάδη, ο πρώτος αναφέρθηκε στα αναπτυξιακά σχέδια του Ομίλου, μέρος των οποίων ήταν και η πρόσφατη ίδρυση του Hanseatic Capital Management, ενός specialised fund manager στον χώρο της ναυτιλίας. Η ίδρυση του Hanseatic Capital Management αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές επενδύσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στην Κύπρο εντός του 2018.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.