Σε απεργία πείνας προχωρά ο πλοιοκτήτης, Γιώργος Στεφάνου

Σε απεργία πείνας προχωρά ο πλοιοκτήτης, Γιώργος Στεφάνου

1830
Σε απεργία πείνας προχωρά ο πλοιοκτήτης, Γιώργος Στεφάνου
Οι ιδιοκτήτες της Golden Star Ferries Γεώργιος και Δημήτριος Στεφάνου με το βραβείο Lloyd's List 2017 - Passenger Line of the Year

Σε απεργία πείνας δήλωσε πως προχωρά ο πλοιοκτήτης και ιδιοκτήτης της ακτοπλοϊκής εταιρείας Golden Star Ferries, κ. Γιώργος Στεφάνου. Ο κ. Στεφάνου στην ανακοίνωση που εξέδωσε σημειώνει ότι προχωρά σε απεργία πείνας από σήμερα το απόγευμα σε έκφραση διαμαρτυρίας προς τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή, ως προς την αρνητική στάση του Υπουργού, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, ενάντια στην εταιρεία του, την Golden Star Ferries.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή του ο κ. Γιώργος Στεφάνου αναφέρει τα ακόλουθα:

«Είμαι ο Γιώργος Στεφάνου, ιδιοκτήτης της Golden Star Ferries και βρίσκομαι στο υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Στις 17:00 ώρα αρχίζω απεργία πείνας και παραμένω στον 5ο όροφο του Υπουργείου διαμαρτυρόμενος για την επαναλαμβανόμενη αρνητική και καταστροφική στάση του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ενάντια στην ακτοπλοϊκή εταιρεία μας Golden Star Ferries.x1

Σας γνωρίζω ότι ο Υπουργός κωλυσιεργεί/αρνείται να υπογράψει τα εγκεκριμένα από το Σ.Α.Σ δρομολόγιά μας, με αποτέλεσμα η εταιρεία μας να είναι κλειδωμένη στο να πουλάει εισιτήρια και οδηγούμεθα στην οικονομική καταστροφή.

Ζητώ από την κυβέρνηση και αντιπολίτευση άμεση επέμβαση ώστε να εξετάσει την αρνητική στάση του κ. Κουρουμπλή προς την Golden Star Ferries και να ερευνηθούν σε βάθος τα αίτια αυτής της καταστροφικής στάσης του».

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Στεφάνου παρακαλεί, επίσης, να παρευρεθούν απόψε στο κτήριο του Υπουργείο «δημοσιογράφοι του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης ώστε να αναφέρω το καυτό αυτό θέμα στην κοινωνία και σε όλους τους Έλληνες πολίτες».

 

 

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.