Η MSC φλερτάρει με την αγορά των RO-RO

Η MSC φλερτάρει με την αγορά των RO-RO

306
Η MSC φλερτάρει με την αγορά των RO-RO

Η MSC, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην αγορά των πλοίων μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων, αποφάσισε να επεκτείνει τις δραστηριότητές της και στην αγορά των RO-RO. Η εταιρεία μέσω δελτίο Τύπου ανακοίνωσε ότι από τις 19 Φεβρουαρίου του 2018 θα ξεκινήσει να εκτελεί γραμμές RO-RO μεταξύ της Βόρειας Ευρώπης και της Δυτικής Αφρικής, με στάσεις στους λιμένες της Χάβρης, της Αμβέρσας, του Ντακάρ, του Κονακρί και του Αμπιτζάν.

Οι υπηρεσίες RO-RO που θα προσφέρει η MSC θα εκτελούνται με τα πλοία «MSC Immacolata» και «MSC Cristiana», τα οποία αποτελούν πλοία μεταφοράς οχημάτων.

Με την επέκταση της εταιρείας στην αγορά του RO-RO, η MSC σύμφωνα με διεθνή μέσα ενημέρωσης θα αποτελέσει έναν σημαντικό ανταγωνιστή της Grimaldi Lines, καθώς οι δύο εταιρείες θα δραστηριοποιούνται στις ίδιες αγορές.

Η Grimaldi Lines προσφέρει ένα εκτεταμένο δίκτυο γραμμών RO-RO σε Ευρώπη και Δυτική Αφρική, συνδέοντας μεταξύ τους τις δύο αγορές.

Φωτό: msc.com

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.