Αντίο Ζωή

Αντίο Ζωή

2760
Αντίο Ζωή

Μεγάλη λύπη έχει προκαλέσει σε όλους μας στη ναυτιλιακή κοινότητα ο θάνατος της εκλεκτής συναδέρφου και φίλης Ζωής Λάππα- Παπαματθαίου, Γενικής Γραμματέα του Propeller Club of Piraeus και Νομικής Συμβούλου της Danaos Shipping.

H Ζωή ήταν μια προσωπικότητα με δυναμισμό, αξιοπρέπεια και πολύπλευρη επαγγελματική δράση, η οποία άφησε το στίγμα της και έθεσε ένα παράδειγμα για πολλούς νομικούς που ακολούθησαν τις συμβουλές και την καθοδήγησή της. Σήμερα, ημέρα που γνωστοποιήθηκε ο θάνατός της μετά από πολυετή αλλά αξιοπρεπή μάχη με την επάρατη νόσο, αρκετοί νέοι επαγγελματίες συγκλονισμένοι τη θυμόντουσαν με συγκίνηση μιλώντας για τον ευθύ χαρακτήρα της, αλλά και την ικανότητα να εκφράζει πάντα την άποψή της, με επιχειρήματα, ευθυκρισία και αμεσότητα.

H Ζωή Λάππα- Παπαματθαίου υπήρξε ένα φωτεινό παράδειγμα σοβαρού επιστήμονα και ενός ξεκάθαρου, θαρραλέου και ειλικρινή ανθρώπου.

Έδωσε το στίγμα το πως μια μητέρα- σύζυγος- επαγγελματίας μπορεί να ανταπεξέλθει με επιτυχία αλλά και σοβαρότητα σε μια μέχρι πρόσφατα ανδροκρατούμενη βιομηχανία.

Θα μας λείψει πολύ.

Η εξόδιος ακολουθία της Ζωής Λάππα-Παπαματθαίου θα τελεσθεί την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου και ώρα 4 μ.μ., στο Δημοτικό Κοιμητήριο Αγίου Δημητρίου στον Άγιο Δημήτριο (25ης Μαρτίου και Αναπαύσεως).

Αντί στεφάνων η οικογένεια της εκλιπούσας επιθυμεί τη στήριξη του Σωματείου Ναυτικών Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες «Αργώ», καθώς επίσης και του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα».

Η.Μ.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.