Ποιοι είναι οι πιο αξιόπιστοι στην αγορά των containers?

Ποιοι είναι οι πιο αξιόπιστοι στην αγορά των containers?

340
Ποιοι είναι οι πιο αξιόπιστοι στην αγορά των containers?

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά για την αξιοπιστία μιας ναυτιλιακής εταιρείας αποτελεί η ποιότητα και η χρονική συνέπεια των μεταφορικών της υπηρεσιών.

Η CargoSmart, μέσα από ολοκληρωμένες λύσεις λογισμικού διαχείρισης των αποστολών των φορτίων των εταιρειών, δίνει τη δυνατότητα σε ναυτιλιακές εταιρείες, φορτωτές και ναυλωτές να βελτιώσουν τον προγραμματισμό και την έγκαιρη αποστολή των φορτίων.

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία της CargoSmart, τον περασμένο Οκτώβριο η χρονική τήρηση των προγραμμάτων και ακολούθως η αξιοπιστία από ένα σύνολο 23 ναυτιλιακών εταιρειών μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων παγκοσμίως σε 12 τακτικές γραμμές ανήλθε σε  67,6%, αύξηση κατά 3,3% σε σχέση με τον περασμένο Σεπτέμβριο (64,3%).

Αναφορικά με τις τακτικές γραμμές, ενδεικτικά η χρονική συνέπεια που τηρήθηκε στο εμπόριο μεταξύ Ασίας- Αφρικής κατέγραψε αύξηση της τάξεως του 11,5%, φτάνοντας το 45,9% τον περασμένο Οκτώβριο.

Να σημειωθεί ότι η τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων στις αποστολές φορτίων στην τακτική γραμμή Βόρειας Αμερικής- Ωκεανίας χαρακτηρίζονται από την υψηλότερη αξιοπιστία, της τάξεως του 86,2%, συγκριτικά με τις υπόλοιπες τακτικές γραμμές.

Οι πέντε μεγαλύτεροι σε αξιοπιστία μεταφορείς εμπορευματοκιβωτίων, σύμφωνα με πάντα με την CargoSmart, σε ό,τι αφορά την χρονική τήρηση των προγραμμάτων μεταφοράς, τον περασμένο Οκτώβριο, ήταν οι εταιρείες CCNI, MCC, OOCL, Maersk και CMA CGM, με επιδόσεις 85,1%, 78,2%, 73,8%, 73,5% και 73,4% αντίστοιχα.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.