Σε χρονοναύλωση τριών πλοίων της προχωρά η Capital Product Partners LP

Σε χρονοναύλωση τριών πλοίων της προχωρά η Capital Product Partners LP

208
Σε χρονοναύλωση τριών πλοίων της προχωρά η Capital Product Partners LP

Η Capital Product Partners LP ανακοίνωσε ότι χρονοναύλωσε τρία δεξαμενόπλοιά της, κατηγορίας MR (Medium Range). Πρόκειται για τα M/T Amadeus, M/T Aktoras και Μ/Τ Aiolos.

Πιο αναλυτικά, το M/T Amadeus, χωρητικότητας 50.108 DWT και έτους ναυπήγησης το 2015, χρονοναυλώθηκε στη Repsol Trading S.A. για έναν χρόνο (+/- 30 ημέρες), έναντι $14.500/ημέρα. Η χρονοναύλωση αναμένεται να ξεκινήσει τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Το M/T Aktoras και το M/T Aiolos, χωρητικότητας 36.759 DWT και 36.725 DWT, αντίστοιχα, με έτος ναυπήγησης το 2006 και το 2007, αντίστοιχα, χρονοναυλώθηκαν στην Capital Maritime & Trading Corp. για δέκα έως δώδεκα μήνες, το καθένα, έναντι $11.000/ημέρα. Οι συγκεκριμένες χρονοναυλώσεις αναμένεται να ξεκινήσουν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις της εταιρείας, το 2017 και το 2018 τα ποσοστά απασχόλησης των πλοίων της εταιρείας ανέρχονται σε 90% και 58%, αντίστοιχα.

Η Capital Product Partners LP διαθέτει 36 πλοία, εκ των οποίων τα 21 είναι  σύγχρονα δεξαμενόπλοια κατηγορίας MR, τέσσερα κατηγορίας Suezmax, δέκα πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων κατηγορίας Neo Panamax και ένα πλοίο μεταφοράς  χύδην ξηρού φορτίου κατηγορίας Capesize.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.