Εννιά νέα πλοία για τη νεοσύστατη SM Line

Εννιά νέα πλοία για τη νεοσύστατη SM Line

141
Εννιά νέα πλοία για τη νεοσύστατη SM Line

Η κορεάτικη εταιρεία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων, SM Line, συνεχίζει την αναπτυξιακή της πολιτική, έχοντας ως στόχο μέχρι τα τέλη του τρέχοντος έτους να έχει εντάξει άλλα εννέα πλοία στον στόλο της, τα οποία θα εκτελούν ενδοασιατικά δρομολόγια, αλλά και δρομολόγια με προορισμό το Long Beach (Η.Π.Α.).

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της SM Line, κ. Ki Hun Kwon, ανέφερε ότι η εταιρεία σκοπεύει να αποκτήσει πέντε πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων, χωρητικότητας 8.500 TEUs και άλλα τέσσερα, χωρητικότητας 5.000 TEUs. Με την απόκτηση αυτών των πλοίων, η SM Line θα διαθέτει 26 πλοία.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η SM Line αποτελεί μια νέα ναυτιλιακή εταιρεία της Νότιας Κορέας, η οποία κάνει ένα δυναμικό άνοιγμα στη ναυλαγορά των εμπορευματοκιβωτίων. Από τον περασμένο Δεκέμβριο που ιδρύθηκε η εταιρεία έχει εισέλθει δυναμικά στην εν λόγω αγορά με την απόκτηση αλλά και τη ναύλωση πλοίων μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων.

Στόχος της SM Line είναι να γίνει τα επόμενα χρόνια μία από τις 20 κορυφαίες εταιρείες στην συγκεκριμένη ναυλαγορά. Επιπλέον, η εταιρεία έχει θέσει ως στόχο, μέχρι τα τέλη του 2018, τα έσοδα από τις δραστηριότητές της να ξεπεράσουν τα $835 εκατ.

Φωτό: smlines.com

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.