Τελετή ονοματοδοσίας για το «Norwegian Joy»

Τελετή ονοματοδοσίας για το «Norwegian Joy»

83
Τελετή ονοματοδοσίας για το «Norwegian Joy»

Η εταιρεία κρουαζιέρας Norwegian Cruise Line (NCL) διοργάνωσε τελετή ονοματοδοσίας στη Σαγκάη για το νέο κρουαζιερόπλοιό της, το «Norwegian Joy», το οποίο αποτελεί το πρώτο κρουαζιερόπλοιο σε παγκόσμιο επίπεδο που έχει ναυπηγηθεί σύμφωνα με τις ανάγκες της κινέζικης αγοράς.

Το πλοίο, χωρητικότητας 167.725 τόνων και μεταφορικής ικανότητας 3.883 επιβατών, χαρακτηρίζεται από καινοτόμο σχεδιασμό και άνετους χώρους αναψυχής, προσφέροντας υψηλής ποιότητας μεταφορικές υπηρεσίες.

Ο κ. Frank Del Rio, Πρόεδρος και CEO της Norwegian Cruise Line Holdings Ltd., ανέφερε ότι «είμαστε όλοι ικανοποιημένοι που πραγματοποιείται η τελετή ονοματοδοσίας του πρώτου κρουαζιερόπλοιου στον κόσμο που προορίζεται για την επιβατική αγορά της Κίνας».

Η τελετή ονοματοδοσίας  του «Norwegian Joy» σηματοδοτεί το τέλος του παρθενικού ταξιδιού του κρουαζιερόπλοιου, το οποίο διήρκεσε ένα μήνα και κατά τη διάρκεια του οποίου το “Norwegian Joy” προσέγγισε, μεταξύ άλλων, στο λιμάνι της Σιγκαπούρης και του Χονγκ Κονγκ.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε σε βίντεο την τελετή ονοματοδοσίας, εδώ.

Φωτό: ncl.com

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.