Ανταπόκριση από τις διεθνείς χρηματαγορές

Ανταπόκριση από τις διεθνείς χρηματαγορές

175
Ανταπόκριση από τις διεθνείς χρηματαγορές

Diana Shipping

Νέα συμφωνία χρονοναύλωσης για το πλοίο της m/v Clio από την Phaethon International Company AG ανακοίνωσε η Diana Shipping. Η συμφωνία έχει διάρκεια 13 έως 16 μήνες, με έναρξη από τις αρχές Ιουλίου, ενώ η εταιρεία αναμένει έσοδα περίπου $3,33 εκατ. Το m/v Clio, κατηγορίας Panamax, έχει χωρητικότητα 73.691 dwt και είναι κατασκευής 2005.

Συμφωνίες επέκτασης στην αμερικανική αγορά για την Aegean Marine Petroleum

Η Aegean Marine Petroleum Network Inc. ανακοίνωσε τη δημιουργία γραφείων και βάσης εξυπηρέτησης  στο λιμάνι της Σαβάνα στην πολιτεία της Τζόρτζια, το 3ο μεγαλύτερο λιμάνι μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων στις ΗΠΑ.

Πιο συγκεκριμένα, η Aegean θα μισθώσει με leasing δεξαμενές καυσίμων από την Colonial Terminals, δίνοντας τη δυνατότητα στην εταιρεία να παρέχει υπηρεσίες πετρέλευσης.

Η συμφωνία που θα τεθεί σε ισχύ από την 1η Ιουλίου, θα ενισχύσει σημαντικά την παρουσία της Aegean στην αμερικανική αγορά, όπως ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Διευθυντής της εταιρείας υπεύθυνος για την αμερικανική ήπειρο, κ. Μανώλης Χοχλάκης.

«Η επέκταση της Aegean στις νοτιοανατολικές ακτές των ΗΠΑ θα ενισχύσει την ευελιξία μας και τα δίκτυα διανομής μας ώστε να προσφέρουμε καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες μας».

Φωτό: ampni.com

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.