Ένα εντυπωσιακό yacht για πλόες εξερεύνησης

Ένα εντυπωσιακό yacht για πλόες εξερεύνησης

183
Ένα εντυπωσιακό yacht για πλόες εξερεύνησης

Η βιομηχανία σκαφών αναψυχής έχει πλέον στρέψει το ενδιαφέρον της προς τη ναυπήγηση super και mega yachts, που θα καλύπτουν τις ανάγκες και απαιτήσεις όσων λατρεύουν την περιπέτεια στην θάλασσα ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες κι απαιτητικές θάλασσες του κόσμου, και οι οποίοι θα βάλουν βαθειά το χέρι στην τσέπη για να αποκτήσουν ένα τέτοιο σκάφος.

Ένα νέο πολυτελές explorer yacht κατασκευάζεται στις εγκαταστάσεις των AES Yacht στην Κωνσταντινούπολη, με παράδοση την άνοιξη του 2018 και με στόχο να παρουσιαστεί την ίδια χρονιά στο Monaco Yacht Show.

Το νέο γιοτ θα έχει μήκος 68 μέτρα, με χωρητικότητα 1.800 grt και με το σχεδιασμό του να έχει στο επίκεντρο την απομόνωση του ιδιοκτήτη του σκάφους. Το σκάφος, που ανήκει στην κατηγορία «Project Days» θα διαθέτει μεγάλο beach club, πισίνα, πολυτελείς καμπίνες και σουίτες έως και ελικοδρόμιο. Θα μπορεί να αναπτύσσει ταχύτητα έως και 17 κόμβους, ενώ η ακτίνα δράσης του θα φτάνει τα 5.000 ν.μ. με ταχύτητα 14 κόμβων.

Τον ιδιοκτήτη και τους έως και 12 επιβάτες θα φροντίζει ένα πλήρωμα 17 ατόμων.

Δείτε εντυπωσιακές φωτογραφίες από το νέο πολυτελές γιοτ, που θα μπορεί να πλέει από την Αρκτική έως και την Ανταρκτική αλλά και σε όλες τις θάλασσες του κόσμου.

Φωτό: aesyacht.com

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.