Στα μέλη της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιά μίλησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στα μέλη της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιά μίλησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

344
Στα μέλη της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιά μίλησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Την Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017, η Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιώς υποδέχτηκε πάνω από 200 μέλη της σε ένα από τα καθιερωμένα Γεύματα Εργασίας της, στα οποία και αναλύονται θέματα της επικαιρότητας, έχοντας αυτήν την φορά ως επίτιμο καλεσμένο ομιλητή τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο κ. Μητσοτάκης στην ομιλία του αναφέρθηκε στις τρέχουσες εξελίξεις στην πολιτική σκηνή του τόπου και στις προοπτικές καθώς και στις παρεμβάσεις της Ελληνικής Εμπορικής Ναυτιλίας στην τρέχουσα διεθνή οικονομική συγκυρία. Ο κ. Μητσοτάκης ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τις πρωτοβουλίες που παίρνει η Αξιωματική Αντιπολίτευση σχετικά με την προώθηση της ανάπτυξης μέσω των επενδύσεων.

Επίσης, αναφέρθηκε εκτενώς στην ανάγκη ενδυνάμωσης της εκπαίδευσης καθώς και της πρόσληψης Ελλήνων ναυτικών, η οποία θα μπορούσε να βοηθήσει στη μείωση της ανεργίας και ιδιαίτερα μεταξύ των νέων. Όπως, χαρακτηριστικά τόνισε, ο κ. Μητσοτάκης, «Η ναυτιλία αποτελεί εθνικό κεφάλαιο για την πατρίδα μας».

Η Πρόεδρος της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιώς κα Ειρήνη Νταϊφά με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κο Κυριάκο Μητσοτάκη και τον κο Γιάννη Ξυλά, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ARISTON NAVIGATION CORP
Η Πρόεδρος της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιώς κα Ειρήνη Νταϊφά με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και τον κ. Γιάννη Ξυλά, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ARISTON NAVIGATION CORP

Φωτό: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΔ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.