Ανακοίνωση έναρξης λειτουργίας τερματικού σταθμού

Ανακοίνωση έναρξης λειτουργίας τερματικού σταθμού

253
Ανακοίνωση έναρξης λειτουργίας τερματικού σταθμού

Η Navios South American Logistics Inc., θυγατρική εταιρεία της Navios Maritime Holdings Inc., ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας τερματικού σταθμού μεταφόρτωσης και αποθήκευσης σιδηρομεταλλευμάτων στην περιοχή Nueva Palmira, που αποτελεί ζώνη ελεύθερου εμπορίου στο Μοντεβιδέο της Ουρουγουάης.
Τα εγκαίνια έγιναν στις 30 Μαρτίου ενώ παρόντες μεταξύ άλλων ήταν οι υπουργοί Μεταφορών και Δημοσίων Έργων κ. Victor Rossi και Εξωτερικών κ. Rodolfo Nin Novoa της Ουρουγουάης, καθώς επίσης τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και πολλά στελέχη της εταιρείας.
Η Πρόεδρος της εταιρείας κ. Αγγελική Φράγκου δήλωσε ότι «γιορτάζουμε το επιστέγασμα μιας τετραετούς προσπάθειας με την εγκαινίαση του τερματικού σταθμού. Η μονάδα αποτελεί μια σημαντική επένδυση στην περιοχή αλλά και βασικό στοιχείο στην εξαγωγική αλυσίδα για τους πελάτες της Navios Logistics. Με την ολοκλήρωση της μονάδας, διαθέτουμε σχεδόν 70 στρέμματα για περαιτέρω επέκταση».
Η Navios Logistics εδώ και 20 χρόνια παρέχει στην Vale International SA μονάδες μεταφόρτωσης και αποθήκευσης σιδηρομεταλλευμάτων τουλάχιστον 4 εκατ. τόνων ετησίως. Με την έναρξη λειτουργίας της νέας μονάδας, έχει ήδη γίνει δέκτης ενδιαφέροντος για νέες συνεργασίες και από άλλες εταιρείες.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.