Καλησπέρα Νέα Υόρκη από την Emirates

Καλησπέρα Νέα Υόρκη από την Emirates

718
Καλησπέρα Νέα Υόρκη από την Emirates

H Emirates εγκαινίασε χθες Κυριακή 12 Μαρτίου τη νέα καθημερινή πτήση μεταξύ Ντουμπάι και του αεροδρομίου της Νέας Υόρκης, Newark Liberty, μέσω Αθήνας. Το Newark αποτελεί για την εταιρεία το 12ο σταθμό της στις ΗΠΑ συμπληρώνοντας παράλληλα τις 4 καθημερινές πτήσεις της από το Ντουμπάι προς το Διεθνές Αεροδρόμιο John F. Kennedy. «Αυτό το νέο δρομολόγιο θα συνδέει την μεγαλύτερη μητροπολιτική περιοχή των ΗΠΑ με το Ντουμπάι μέσω μίας από σημαντικές πρωτεύουσες της Ευρώπης. Αναμένουμε ότι αυτή η υπηρεσία θα εξασφαλίσει σταθερά ποσοστά υψηλής ζήτησης και θα προσφέρει στην ενίσχυση των δεσμών των επιχειρήσεων, του πολιτισμού και της αναψυχής στις δύο πλευρές του Ατλαντικού », δήλωσε ο Hubert Frach, Divisional Senior Vice President, Commercial Operations West, της Emirates.
em1
«Είναι πάντα μεγάλη χαρά να ανακοινώσουμε νέες αεροπορικές υπηρεσίες, επεκτάσεις δρομολογίων και συνεργασίες στο αεροδρόμιο μας», δήλωσε η Diane Papaianni, Γενική Διευθύντρια στο Διεθνές Αεροδρόμιο Newark Liberty ενώ ο Δρ Γιάννης Παράσχης, Διευθύνων Σύμβουλος, στο ΔΑΑ δήλωσε ότι οι απευθείας, όλο το χρόνο πτήσεις μεταξύ Αθήνας και Νέας Υόρκης είναι μια θεαματική εξέλιξη για την αγορά της Αθήνα.
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι μια αγορά προτεραιότητας για την Ελλάδα», δήλωσε ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδα στη Νέα Υόρκη, Κωνσταντίνος Κούτρας. «Η Ελλάδα έχει βιώσει μια διψήφια αύξηση των αφίξεων από τις Ηνωμένες Πολιτείες τα τελευταία δύο χρόνια. Η δημιουργία της απευθείας πτήση Ντουμπάι-Αθήνα-Νέα Υόρκη θα ενδυναμώσει σημαντικά τη θέση της Ελλάδας στην αμερικανική αγορά».
em2
Η Emirates θα εξυπηρετεί τη διαδρομή με αεροσκάφη Boeing 777-300ER, προσφέροντας οκτώ καθίσματα Πρώτης Θέσης, 42 στην business class και 304 στην Οικονομική Θέση. Η πτήση από την Αθήνα προς τη Νέα Υόρκη θα αναχωρεί καθημερινά στις 16.45 και από τη Νέα Υόρκη στις 23.45. Η πτήση θα συνδέει καθημερινά την Αθήνα και με το Ντουμπάι με ώρες αναχώρησης ιδανικές για τις πολυάριθμες ανταποκρίσεις της εταιρείας προς Ασία, Αυστραλία και Αφρική.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.