CLIA Europe και Cruise Europe αποφάσισαν συνεργασία

CLIA Europe και Cruise Europe αποφάσισαν συνεργασία

91
CLIA Europe και Cruise Europe αποφάσισαν συνεργασία

Η CLIA Europe και η Cruise Europa, ένας οργανισμός που προωθεί την ανάπτυξη της κρουαζιέρας στους λιμένες της βόρειας και δυτικής Ευρώπης, συμφώνησαν σε μία νέα στρατηγική συνεργασία. Οι δύο οργανισμοί έχουν θέσει στόχο τη μεταξύ τους στενή συνεργασία αποσκοπώντας στην περαιτέρω βελτίωση των προοπτικών ανάπτυξης της βιομηχανίας κρουαζιέρας στην ευρωπαϊκή ήπειρο.

Στο επίκεντρο της συνεργασίας τους έχουν τεθεί περιβαλλοντικά θέματα, ενώ μεταξύ άλλων στις αρχές του 2017 θα ξεκινήσει τις συνεδριάσεις της μία ομάδα εργασίας που θα εξετάσει σχετικά με την κρουαζιέρα και το περιβάλλον ζητήματα, με στόχο τη λήψη μέτρων για τη στήριξη της βιώσιμης ναυτιλίας και της προστασίας του περιβάλλοντος.

Ο απερχόμενος πρόεδρος της CLIA Europe, Pierfrancesco Vago, σε δηλώσεις του τόνισε ότι «Η κοινή πρωτοβουλία, η οποία βασίζεται στην αμοιβαία συνεργασία και ανταλλαγή γνώσεων, θα επιτρέψει την ενίσχυση της κοινωνικής ευθύνης της βιομηχανίας μας αλλά και την διατήρηση της συμβολής της βιομηχανίας μας στην οικονομία της Ευρώπης».

Να σημειώσουμε ότι την 1η Ιανουαρίου 2017 ο κ. Κυριάκος Αναστασιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal Cruises, αναλαμβάνει το ρόλο του Προέδρου της CLIA Europe.

 

Φωτό: cliaeurope.eu

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.