Ένας θεαματικός αγώνας drones στο εντυπωσιακό AIDAprima

Ένας θεαματικός αγώνας drones στο εντυπωσιακό AIDAprima

250
Ένας θεαματικός αγώνας drones στο εντυπωσιακό AIDAprima

Ένα ιδιότυπος αλλά άκρως εντυπωσιακός αγώνας μεταξύ δύο drones (τύπου Vortex 250 Pro) πραγματοποιήθηκε στο κρουαζιερόπλοιο AIDAprima, πριν λίγους μήνες. Άλλωστε με ταχύτητες έως και 120 χλμ/ώρα ο αγώνας δεν θα μπορούσε να μην προκαλέσει αίσθηση, με τους «θεατές» να ξεναγούνται με υψηλές ταχύτητες στη ναυαρχίδα του στόλου της AIDA Cruises.

Το μήκους 300 μέτρων κρουαζιερόπλοιο, που χρησιμοποιεί ως καύσιμο και LNG, είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό και σίγουρα όταν ο επισκέπτης μπαίνει στο πλοίο, χρειάζεται να προσανατολιστεί καλά για να μην βρεθεί να χάνεται σε ένα από τα 18 καταστρώματά του. Για την κάλυψη όλου του εύρους των αναγκών των επιβατών, στο AIDAprima υπάρχουν 14 διαφορετικές κατηγορίες καμπίνας, 12 εστιατόρια, 3 καφέ και μπαρ, ένα στούντιο μαγειρικής, μία διπλή νεροτσουλήθρα, beach club, σπα και πολλά ακόμα. Ενώ τα περίπου 900 μέλη του πληρώματος είναι πάντα έτοιμα να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους 3.300 επιβάτες του πλοίου.

Το βίντεο γυρίστηκε τον Απρίλιο έξω από το Αμβούργο και η μουσική που συνοδεύει τον αγώνα των δύο drones είναι η μελωδία «Ordinary Tribe» των The Everlasters.

Απολαύστε τον αγώνα των δύο drones πάνω στο AIDAprima στο βίντεο που θα βρείτε εδώ.

Φωτό: AIDA – Kreuzfahrten

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.