Ανοικτή Επιστολή – Καταγγελία της ΠΝΟ

Ανοικτή Επιστολή – Καταγγελία της ΠΝΟ

1134
Ανοικτή Επιστολή – Καταγγελία της ΠΝΟ

Κατά την χθεσινή συνεδρίαση της Διοίκησης της ΠΝΟ συζητήθηκε το αίτημα του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, για συνάντηση μαζί του, κάτι το οποίο τελικά δεν έγινε και η Διοίκηση προχώρησε στην έκδοση Ανοικτής Επιστολής – Καταγγελίας.

Η επιστολή – καταγγελία είναι η εξής:

“Μετά την σημερινή συνεδρίαση της Διοίκησης της Ομοσπονδίας, η οποία και απεφάσισε την συνέχιση της απεργίας, πληροφορηθήκαμε από μέσα ενημέρωσης ότι δήθεν έγινε συνάντηση εκπροσώπων της ΠΝΟ με τον κ. Υπουργό και ότι δήθεν συμφωνήθηκε από κοινού η δρομολόγηση πλοίου για την μεταφορά αγροτικών προϊόντων από την Κρήτη.

Η Διοίκηση της ΠΝΟ με τον πλέον σαφή και κατηγορηματικό τρόπο διαψεύδει ως παντελώς ανυπόστατες και ψευδείς αυτές τις πληροφορίες που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και επισημαίνει για πολλοστή φορά ότι είναι κατηγορηματικά αντίθετη στη λειτουργία του απεργοσπαστικού μηχανισμού για το «πλοίο ασφαλείας» (άρθρο 25 του Ν. 4256/2014).

Ύστερα από όλα αυτά τονίζουμε ότι η απεργία μας συνεχίζεται κανονικά και οποιαδήποτε άλλη απόφασή μας θα γίνει γνωστή από την Ομοσπονδία ΚΑΙ ΜΟΝΟ”.

 

Φωτο: Αλέξανδρος Τσαμπάς

 

 

 

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.