H AEGEAN προσφέρει σε 61 αεροσκάφη παραδοσιακές γεύσεις και εικόνες ομορφιάς από...

H AEGEAN προσφέρει σε 61 αεροσκάφη παραδοσιακές γεύσεις και εικόνες ομορφιάς από όλη την Ελλάδα

302
H AEGEAN προσφέρει σε 61 αεροσκάφη παραδοσιακές γεύσεις και εικόνες ομορφιάς από όλη την Ελλάδα

Η AEGEAN και η Olympic Air φέρνουν όλη την Ελλάδα ακόμα πιο κοντά, προσφέροντας στα 61 αεροσκάφη τους μοναδικές παραδοσιακές γεύσεις και εικόνες ομορφιάς από όλη την Ελλάδα. O Νοέμβριος θα πάει τους επιβάτες των δύο εταιρειών βόρεια, στην πανέμορφη Θεσσαλονίκη, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας.

Η Θεσσαλονίκη αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για τους λάτρεις της καλοπέρασης, του καλού φαγητού, της ιστορίας και του πολιτισμού, καθώς πρόκειται για μία πόλη με μακραίωνη ιστορία και πλούσιο πολιτισμό.

Ο Λευκός Πύργος, η Νέα Παραλία, η Πλατεία Αριστοτέλους, το Καπάνι και η Ροτόντα είναι ορισμένα μόνο από τα αξιοθέατα που κλέβουν την καρδιά κάθε επισκέπτη της πόλης αυτής και σε συνδυασμό με τα ιδιαίτερα χρώματα, αρώματα και τις παραδοσιακές γεύσεις της Θεσσαλονίκης φροντίζει να μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό σας!

Όλο το Νοέμβριο η AEGEAN και η Olympic Air θα φέρνουν τους επιβάτες τους λίγο πιο κοντά στις γεύσεις, τα αρώματα και τις εικόνες της Θεσσαλονίκης για να την γνωρίσουν ακόμη καλύτερα. Το ταξίδι, όπως κάθε μήνα ξεκινάει από τα lounges της AEGEAN, τα οποία θα γεμίσουν από τη μυρωδιά των αγαπημένων τσουρεκιών – σκέτα ή και με διάφορες γεμίσεις, της κλασσικής μπουγάτσας με τυρί αλλά και με κρέμα, καθώς και φωλιές Πανοράματος. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τον μπουφέ στα lounges, το σάντουιτς από κουλούρι Θεσσαλονίκης.

Μέσα στα αεροσκάφη και μέσα από ένα αφιερωματικό βίντεο, οι επιβάτες θα ξεναγηθούν στις ομορφιές της Θεσσαλονίκης, θα γνωρίσουν την ιδιαίτερη κουλτούρα της και τον πλούσιο πολιτισμό της, και θα «επισκεφτούν» τα Μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της Unesco που βρίσκονται σε όλη την πόλη, ενώ θα ταξιδέψουν και στη γαστρονομία της.

Κατά την διάρκεια του Νοεμβρίου το ιπτάμενο προσωπικό των AEGEAN και Olympic Air θα προσφέρει σε όλους τους επιβάτες της Οικονομικής θέσης τουλουμπάκια, πολίτικα κακουλέ και ρολάκια τσουρεκιού. Οι επιβάτες Business θα έχουν, όπως κάθε μήνα, τη δυνατότητα να διαλέξουν ανάμεσα από δύο επιπλέον γευστικές τοπικές δημιουργίες όπως είναι το μοσχαράκι κυδωνάτο με άρωμα Γουμένισσας και μήλου σε πουρέ μελιτζάνας με κράνα και κάστανα, ή η Αθωνίτικη τσιπούρα με κρέμα μαλαγουζιάς και κρεμμύδια, σε τσιγαριστά άγρια χόρτα-μυρωδικά και χταπόδι ψητό με τσίπουρο τα οποία θα συνοδεύονται από κρασί Refosco του 2011 (Οίνοι Αδάμ).

Η AEGEAN και η Olympic Air καλούν τους επιβάτες τους να προσδεθούν για να ξεκινήσουν το ταξίδι για την πόλη που δεν κοιμάται ποτέ.

Μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο που ετοίμασε η AEGEAN για την Θεσσαλονίκη, εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=3U1pptqvlmI.

 

Φωτό: aegeanair.com

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.