Η Aegean μας φέρνει πιο κοντά στις ξακουστές Κυκλάδες

Η Aegean μας φέρνει πιο κοντά στις ξακουστές Κυκλάδες

41
Η Aegean μας φέρνει πιο κοντά στις ξακουστές Κυκλάδες

Και αυτό τον μήνα, η Aegean φέρνει όλη την Ελλάδα ακόμα πιο κοντά, προσφέροντας στα αεροσκάφη της παραδοσιακές γεύσεις και εικόνες ομορφιάς από ξεχωριστές γωνιές της Ελλάδας. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της Aegean αναφέρει:
»Οι Κυκλάδες μας καλούν με έναν μαγευτικό τρόπο κοντά τους: Στα κάτασπρα σπίτια από τις κορυφές των λόφων ως τη θάλασσα, στις Χώρες που κρύβουν μυστικά σοκάκια, γεύσεις και έθιμα, στους ανθρώπους που εμπνέονται από το φως του ελληνικού ήλιου και στις παραλίες που σε “βαφτίζουν” στο βαθύ μπλε του Αιγαίου. Το ταξίδι σας στις Κυκλάδες, έχει μόλις αρχίσει!
Με κέντρο την ιερή Δήλο, το ταξίδι στις Κυκλάδες ξεκινά από τις ιδανικές για κοντινές αποδράσεις, Τζια και Κύθνο, και την Άνδρο με τη μακρά ναυτική παράδοση, την κρυφή ομορφιά της Τήνου, τις διπλανές μα τόσο διαφορετικές Σίφνο και Σέριφο, συνεχίζει στην αρχοντική πρωτεύουσα Σύρο, την πληθωρική Νάξο, τη νεανική Πάρο και την αδερφή της Αντίπαρο, την κοσμοπολίτικη Μύκονο και τη ρομαντική Σαντορίνη, τη σεληνιακή Μήλο με την λευκή Κίμωλο στο πλάι της, και ολοκληρώνεται με τις εναλλακτικές μικρές Κυκλάδες, την Αμοργό με θέα που κόβει την ανάσα, τη διαφορετική Ίο και τις μικρές αλλά πανέμορφες Σίκινο, Ανάφη και Φολέγανδρο.
To σύμπλεγμα των Κυκλάδων τα έχει όλα και είναι ο απόλυτος προορισμός για όλα τα γούστα!
Και εμείς σας φέρνουμε, λοιπόν, λίγο πιο κοντά στις τόσο ξακουστές Κυκλάδες τον Οκτώβρη, ακόμη και αν ο τελικός σας προορισμός δεν ανήκει στη συστάδα αυτών των νησιών. Το ταξίδι ξεκινάει από τα lounges μας, τα οποία θα μυρίσουν Αιγαίο και Κυκλάδες με γεύσεις όπως σάντουιτς με τυρί «Σαν Μιχάλη», τυρί «αρσενικό» Νάξου και λικέρ κίτρου, κοπανιστή Μυκόνου και Τήνου, ντιπ με φάβα Σαντορίνης, αμυγδαλωτά Μυκόνου, μπύρα «Νήσος» αλλά και κρασί Σαντορίνης «Καραμολέγκου 2015».
Και το ταξίδι συνεχίζεται επί της οθόνης μέσα στα αεροσκάφη μας, που μέσα από τα ειδικά βίντεο – αφιερώματά μας θα γνωρίσετε κάθε γωνιά των πανέμορφων νησιών του Αιγαίου, θα κολυμπήσετε νοερά σε καταγάλανα νερά, θα επισκεφθείτε χώρους πολιτιστικής κληρονομιάς και θα γευθείτε την κυκλαδίτικη κουζίνα, μεταφορικά και κυριολεκτικά. Αμυγδαλωτό Τήνου και αλμυρό κουλουράκι Μήλου θα προσφερθεί από το ιπτάμενο προσωπικό μας σε όλους τους επιβάτες της Οικονομικής θέσης, ενώ όσοι ταξιδέψουν Business Class, θα έχουν την ευκαιρία να «ταξιδέψουν» στα πανέμορφα νησιά μέσα από δύο επιπλέον γευστικές δημιουργίες, μελωμένο μπουτάκι κοτόπουλου με μέλι Άνδρου, πατάτες Νάξου, κρασοτύρι Σίφνου και ρεβίθια, και κολοχτύπα, γαρίδες Κυκλάδων με λιαστή τομάτα, σάλτσα κόκκινης γαρίδας, πάστα ματσάτα και κρίταμο.
Απολαύστε το «ταξίδι» μας στις Κυκλάδες και ίσως το επόμενο δικό σας ταξίδι, σας βρει στην καρδιά του Αιγαίου!
Στις Κυκλάδες, ίσως στα πιο διάσημα νησιά της Ελλάδας, αφιερώνουμε τον Οκτώβρη, ένα μήνα που μπορεί να έχει σημάνει το φθινόπωρο αλλά όχι και το τέλος των διακοπών μας και των μικρών αποδράσεων».

Φωτό: aegeanair.com

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.