Ενημερωτικές επισκέψεις της ηγεσίας του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Ενημερωτικές επισκέψεις της ηγεσίας του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

121
Ενημερωτικές επισκέψεις της ηγεσίας του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Ενημερωτικές επισκέψεις σε υπηρεσίες του Νομού Αττικής και Εύβοιας, πραγματοποίησαν στις 22 και 23 Αυγούστου, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος Λ.Σ. Σταμάτιος Ράπτης, με τον Α’ Υπαρχηγό Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχο Λ.Σ. Θεόδωρο Κλιάρη, συνοδευόμενοι από το Διευθυντή του Κλάδου Ασφαλείας και Αστυνόμευσης του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Υποναύαρχο Λ.Σ. Χρήστο Ζαφειρίου.
Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων αυτών η ηγεσία του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τη δραστηριότητα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ανωτέρω Υπηρεσίες.
Ειδικότερα, επισκέφθηκαν το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας, τα Λιμενικά Τμήματα Ωρωπού, Ερέτριας και Αλιβερίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας, το Λιμεναρχείο Καρύστου και το Λιμενικό Τμήμα Νέων Στύρων καθώς και την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Κύμης, όπου συναντήθηκαν με το Διοικητή, το Διευθυντή Σπουδών της Α.Ε.Ν, καθώς και με προσωπικό της Ακαδημίας.
Ο Αρχηγός και ο A’ Υπαρχηγός του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ευχαρίστησαν και συνεχάρησαν όλο το στελεχιακό δυναμικό των υπηρεσιών που επισκέφθηκαν για το έργο που επιτελούν.
κυμη
20160822_105027

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.