Crown of Miami: ο πολυτελής, νέος τερματικός σταθμός κρουαζιέρας της Royal Caribbean...

Crown of Miami: ο πολυτελής, νέος τερματικός σταθμός κρουαζιέρας της Royal Caribbean (βίντεο)

279
Crown of Miami: ο πολυτελής, νέος τερματικός σταθμός κρουαζιέρας της Royal Caribbean (βίντεο)

H Royal Caribbean Cruises ανακοίνωσε ότι έχει συμφωνήσει με τις αρχές της κομητείας Μαϊάμι Ντέιντ της πολιτείας της Φλόριντα για μία μακροχρόνια μίσθωση έκτασης στον λιμένα του Μαϊάμι και κατασκευή εκεί του νέου της τερματικού σταθμού κρουαζιέρας.
Ο νέος τερματικός σταθμός, πολυτελούς κατασκευής, φιλικός προς το περιβάλλον και έκτασης 11.150 τετραγωνικών μέτρων, θα φέρει το όνομα «Crown of Miami» και θα χρησιμεύσει ως home port για τα πλοία της Royal Caribbean που προσφέρουν κρουαζιέρες εκτός ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων και των πλοίων κατηγορίας Oasis, που μπορούν να φιλοξενούν έως και 5.400 επιβάτες.
Με αφορμή τη συμφωνία και την παρουσίαση των σχεδίων του νέου τερματικού σταθμού, ο Richard D. Fain, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Royal Caribbean Cruises Ltd, δήλωσε τη μεγάλη του ικανοποίηση τόσο για τη συνεργασία με τις τοπικές αρχές του Μαϊάμι όσο και για το γεγονός ότι σύντομα ο λιμένας του Μαϊάμι, από όπου αναχώρησε το πρώτο πλοίο της εταιρείας προ πενήντα ετών, θα αποκτήσει έναν μοναδικής αρχιτεκτονικής νέο τερματικό σταθμό κρουαζιέρας.
Από την δική του πλευρά, ο δήμαρχος της κομητείας Μαϊάμι Ντέιντ εξέφρασε και την δική του ικανοποίηση, τονίζοντας ότι η δημιουργία του νέου σταθμού θα δημιουργήσει τουλάχιστον 4.000 νέες θέσεις εργασίας στην πόλη του Μαϊάμι, ενώ η εκτιμώμενη συνεισφορά του σταθμού στην οικονομία της ευρύτερης περιοχής ανέρχεται σε $500 εκατ.
Μπορείτε να δείτε τα σχέδια του εντυπωσιακού νέου σταθμού κρουαζιέρας της Royal Caribbean Cruises στο βίντεο που θα βρείτε εδώ.

Φωτό: https://www.youtube.com/watch?v=iJk0y8aPKL4

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.