Η Neptune Lines εγκαινιάζει τη νέα της υπηρεσία μεταφοράς οχημάτων στη Μέση...

Η Neptune Lines εγκαινιάζει τη νέα της υπηρεσία μεταφοράς οχημάτων στη Μέση Ανατολή

1817
Η Neptune Lines εγκαινιάζει τη νέα της υπηρεσία μεταφοράς οχημάτων στη Μέση Ανατολή

Η Neptune Lines ανακοίνωσε την έναρξη της νέας της τακτικής γραμμής θαλάσσιας μεταφοράς οχημάτων στον Αραβικό Κόλπο. Η υπηρεσία θα αφορά σε δύο γραμμές, οι οποίες θα εναλλάσσονται σε εβδομαδιαία βάση. Αρχικώς, θα λειτουργήσει με το πλοίο «Neptune Ploes» συνδέοντας οκτώ χώρες του Κόλπου (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ιράν, Ιράκ, Σαουδική Αραβία, Κουβέιτ, Ομάν, Κατάρ, Μπαχρέιν):
• Γραμμή A: Jebel Ali (Ντουμπάι) – Bandar Abbas (Ιράν) ή Sohar (Ομάν) (εναλλάξ) – Umm
Qasr (Ιράκ) – Κουβέιτ και μετά στο Khalifa (Άμπου Ντάμπι).
• Γραμμή B: Khalifa (Άμπου Ντάμπι) – Doha (Κατάρ) – Μπαχρέιν – Dammam (Σαουδική Αραβία) με επιστροφή στο Jebel Ali (Ντουμπάι).
Οι χρόνοι ανταπόκρισης του πλοίου στα λιμάνια έχουν προγραμματιστεί ως εξής:
• από το Jebel Ali στο Bandar Abbas ή Sohar, μία (1) ημέρα, στο Umm Qasr τρεις (3) ημέρες, στο Κουβέιτ τέσσερις (4) ημέρες, και
• από Khalifa στην Doha μία (1) ημέρα, στο Bahrein δύο (2) ημέρες, στο Dammam τρεις (3) ημέρες.
Παρουσιάζοντας τη νέα υπηρεσία, η κα. Μελίνα Τραυλού, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Neptune Lines, σχολίασε «Ανταποκρινόμενοι στην αυξανόμενη ζήτηση μεταφοράς οχημάτων στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ξεκινήσουμε μια νέα υπηρεσία θαλάσσιων μεταφορών μικρών αποστάσεων. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε μια αξιόπιστη λύση για τη μεταφορά των καινούργιων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στην περιοχή, της ίδιας ποιότητας και αποτελεσματικότητας με τις υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία μας, για παραπάνω από 40 χρόνια στη Μεσόγειο και στη Μαύρη Θάλασσα. Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι που η νέα μας υπηρεσία τυγχάνει, ήδη, θερμής υποδοχής».
Να σημειωθεί, ότι η Neptune Lines ιδρύθηκε το 1975 και είναι ηγετική δύναμη στον κλάδο των θαλασσίων μεταφορών αυτοκινήτων, project cargo και φορτίων Ro-Ro. Εξυπηρετεί περισσότερα από 30 λιμάνια σε 20 χώρες της Μεσογείου και της Μαύρης Θάλασσας, καθώς και των δυτικών ακτών της Ισπανίας, Πορτογαλίας και Μαρόκο. Από τους σημαντικότερους παίκτες στον τομέα μεταφοράς αυτοκινήτων, η Neptune Lines είναι η μοναδική ελληνική ναυτιλιακή τακτικών γραμμών, που διαχειρίζεται έναν, κυρίως, ιδιόκτητο στόλο εξειδικευμένων πλοίων μεταφοράς οχημάτων και φορτίων Ro-Ro, παρέχοντας ευέλικτες και αξιόπιστες υπηρεσίες. Στο πελατολόγιό της περιλαμβάνονται όλοι οι κατασκευαστές αυτοκινήτων στον κόσμο.
Για πληροφορίες και κρατήσεις φορτίων μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Neptune Lines στην διεύθυνση: gulf@neptunelines.com.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.