Στην αγορά της πολυτελούς κρουαζιέρας εισέρχεται η νέα εταιρεία Dream Cruises

Στην αγορά της πολυτελούς κρουαζιέρας εισέρχεται η νέα εταιρεία Dream Cruises

161
Στην αγορά της πολυτελούς κρουαζιέρας εισέρχεται η νέα εταιρεία Dream Cruises

Μία νέα εταιρεία κρουαζιέρας, η οποία ανήκει στον όμιλο Genting Hong Kong, ανακοίνωσε πως ξεκινά να προσφέρει πακέτα πολυτελών διακοπών στις αγορές της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας για το επόμενο έτος.

Το πρώτο πλοίο της εταιρείας, που θα φέρει το όνομα «Genting Dream», βρίσκεται υπό κατασκευή στα γερμανικά ναυπηγεία του Meyer Werft και αναμένεται να καθελκυστεί τον Οκτώβριο του 2016, έτσι ώστε στις 6 Νοεμβρίου να ξεκινήσει για την πρώτη επταήμερη κρουαζιέρα του από τη Σιγκαπούρη στο Χονγκ Κονγκ.

Το «Genting Dream» θα έχει ως homeport τον λιμένα του Χονγκ Κονγκ και θα προσφέρει πολυτελή πακέτα διακοπών προς λιμάνια του Βιετνάμ, Ανόι και Ντα Νανγκ, ενώ θα προσεγγίζει και το δέλτα του ποταμού Περλ της Κίνας. Από τις 31 Δεκεμβρίου 2016 έως και τις 31 Μαρτίου 2017 το «Genting Dream» θα προσφέρει επταήμερες πολυτελείς κρουαζιέρες σε Να Τρανγκ και στην πόλη Χο Τσι Μινχ (η παλιά Σαϊγκόν).

Η βοηθός αντιπρόεδρος της εταιρείας Dream Cruises, υπεύθυνη για Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία, Brigita Devries, δήλωσε τη μεγάλη ικανοποίηση της εταιρείας τόσο για την αναμενόμενη παραλαβή του πρώτου της κρουαζιερόπλοιου, όσο και για την προσφορά στο απαιτητικό κοινό της Αυστραλίας και Ζηλανδίας πολυτελών πακέτων κρουαζιέρας σε δημοφιλείς προορισμούς σε Κίνα και Βιετνάμ.

Να σημειωθεί ότι το «Genting Dream» θα μπορεί να φιλοξενήσει 3.400 επιβάτες, τους οποίους θα φροντίζει ένα πλήρωμα 2.000 ατόμων. Το 70% των καμπινών θα διαθέτει ιδιωτικό μπαλκόνι, ενώ τουλάχιστον 100 καμπίνες θα προσφέρουν την δυνατότητα άνετων διακοπών σε πολυμελείς οικογένειες. Βεβαίως, θα προσφέρει και αρκετές σουίτες με υπηρεσία προσωπικού μπάτλερ, στα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε εικόνες από το νέο κρουαζιερόπλοιο, όταν αυτό πια θα ξεκινήσει τα δρομολόγιά του.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=RWR7Am37N38

Φωτό: http://www.meyerwerft.de/media/02_schiffe/kreuzfahrtschiffe/andere_reedereien/S711_HULL_RENDER_W466.jpg

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.