Eπέλαση της Ryanair από την Αθήνα

Eπέλαση της Ryanair από την Αθήνα

868
Eπέλαση της Ryanair από την Αθήνα

Το έκτο της αεροσκάφος θα προσθέσει στη βάση της στην Αθήνα η Ryanair, ενώ για τον προσεχή χειμώνα (2016- 2017) η λίστα με τους νέους προορισμούς αυξάνεται εντυπωσιακά. Στο χειμερινό πρόγραμμα της ιρλανδικής εταιρείας θα προσφέρονται έξι νέα δρομολόγια: προς το Βουκουρέστι (με καθημερινές πτήσεις), τη Σόφια (επίσης καθημερινά) και τη Μύκονο (καθημερινά). Η Μπολόνια (με 4 πτήσεις την εβδομάδα), τη Μάλτα (με 3 πτήσεις την εβδομάδα) και το Δουβλίνο (με 2 την εβδομάδα), αποτελούν επίσης τους ήδη ανακοινωθέντες νέους προορισμούς από την Αθήνα.
Οι καθημερινές πτήσεις προς Ρόδο και Ρώμη επίσης αυξάνονται, συμβάλλοντας έτσι στην μεταφορά 3.4 εκατομμυρίων πελατών και στην στήριξη 2,500 παράπλευρων θέσεων εργασίας. Η Ryanair θα συνεχίσει να συνδέει την Αθήνα με τα μεγαλύτερα επιχειρηματικά κέντρα της Ευρώπης, όπως το Βερολίνο (καθημερινά), το Λονδίνο (2 πτήσεις καθημερινά), τις Βρυξέλλες (καθημερινά) και το Μιλάνο (καθημερινά) καθώς και με την Θεσσαλονίκη (8 πτήσεις καθημερινά).

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.