Δείτε εντυπωσιακές φωτογραφίες και βίντεο από το Harmony of the Seas

Δείτε εντυπωσιακές φωτογραφίες και βίντεο από το Harmony of the Seas

571
Δείτε εντυπωσιακές φωτογραφίες και βίντεο από το Harmony of the Seas

Στα γαλλικά ναυπηγεία STX France βρίσκεται υπό ναυπήγηση το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο, το «Harmony of the Seas», χωρητικότητας 227.625 κόρων, με δυνατότητα φιλοξενίας 5.479 επιβατών.
Το νέο κρουαζιερόπλοιο, η κατασκευή του οποίου αγγίζει το 1 δισεκατομμύριο δολάρια, είναι το τρίτο της νέας κατηγορίας «OASIS» της Royal Caribbean International.
Το «Harmony of the Seas» θα εκτείνεται σε 16 καταστρώματα και θα διαθέτει 2.747 καμπίνες και πολυτελείς σουίτες. Τα κρουαζιερόπλοια κατηγορίας «OASIS» περιλαμβάνουν επτά θεματικές γειτονιές που περιλαμβάνουν το Central Park, το Boardwalk, το Royal Promenade, την γειτονιά αθλητισμού και πισίνας, το Sea Spa, το γυμναστήριο και την γειτονιά ψυχαγωγίας και απασχόλησης νεολαίας. Οι επιβάτες θα έχουν, επίσης, την τύχη να κάνουν χρήση των τριών πολυώροφων νεροτσουληθρών του πλοίου.
Την περασμένη Τετάρτη η Royal Caribbean παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στα ναυπηγεία STX France, για να ενημερώσει τον ευρωπαϊκό Τύπο σχετικά με τα τελευταία στάδια ναυπήγησης του νέου κρουαζιερόπλοιου.
Στις φωτογραφίες που ακολουθούν παρουσιάζονται μερικές εικόνες από το εντυπωσιακότατο νέο κρουαζιερόπλοιο, που αναμένεται να ξεκινήσει τα δρομολόγιά του μέσα στην ερχόμενη άνοιξη.
Στο εντυπωσιακό βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε την σε time-lapse την πορεία κατασκευής του μεγαλύτερου κρουαζιερόπλοιου στον κόσμο.
Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ.
https://www.youtube.com/watch?v=Pk_JIHel7To

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.