Ο Όμιλος Lufthansa σημειώνει ρεκόρ στον αριθμό επιβατών το 2015

Ο Όμιλος Lufthansa σημειώνει ρεκόρ στον αριθμό επιβατών το 2015

48
Ο Όμιλος Lufthansa σημειώνει ρεκόρ στον αριθμό επιβατών το 2015

Οι αεροπορικές εταιρείες του Ομίλου Lufthansa μετέφεραν 107,7 εκατ. επιβάτες το 2015, κάτι που αποτελεί νέο ρεκόρ. Ο Όμιλος μετέφερε κατά 1,6% περισσότερους επιβάτες σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά. Την ίδια ώρα, η εταιρεία πραγματοποίησε περισσότερες από ένα εκατομμύριο πτήσεις πετυχαίνοντας τον υψηλότερο συντελεστή πληρότητας, 80,4%. Αυτό αντιστοιχεί σε αύξηση της χρήσης χωρητικότητας κατά 0,3 ποσοστιαίες μονάδες σε σύγκριση με το 2014.
Ο Όμιλος Lufthansa έχει επενδύσει σημαντικά στη βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών της τα τελευταία χρόνια. Σε αυτό το πλαίσιο, 17 νέα αεροσκάφη εντάχθηκαν στον στόλο του Ομίλου Lufthansa την προηγούμενη χρονιά. Ο στόλος των αεροπορικών εταιρειών του Ομίλου Lufthansa θα εμπλουτιστεί με άλλα 251 τζετ μέσα στην επόμενη δεκαετία. Επιπλέον, η ταξιδιωτική άνεση έχει βελτιωθεί σημαντικά μέσω της ανακαίνισης όλων των κατηγοριών θέσης, των βελτιώσεων των προσφερόμενων υπηρεσιών εν πτήσει και τη διαθεσιμότητα της ευρυζωνικής σύνδεσης στο internet, FlyNet. Με αυτές τις βελτιώσεις, ο Όμιλος ήταν σε θέση να αυξήσει σημαντικά τη ζήτηση και να προσελκύσει περισσότερους επιβάτες από ποτέ να πετάξουν με μια από τις αεροπορικές του εταιρείες.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.