Το 1ο BLUE TEE, The Maritime Golf Event υποδέχεται προσωπικότητες από το...

Το 1ο BLUE TEE, The Maritime Golf Event υποδέχεται προσωπικότητες από το χώρο της ναυτιλίας

223
Το 1ο BLUE TEE, The Maritime Golf Event υποδέχεται προσωπικότητες από το χώρο της ναυτιλίας

Με σκοπό να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τους λάτρεις του γκολφ στο χώρο της ναυτιλίας, το 1ο Blue Tee, The Maritime Golf Event ξεκινάει την πορεία του το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015 στο Γκολφ Γλυφάδας «Κωνσταντίνος Καραμανλής».
Οι προσκεκλημένοι – αποκλειστικά ηγετικά στελέχη της ναυτιλιακής κοινότητας – θα στελεχώσουν τις ομάδες τους με φίλους και συνεργάτες που θα έχουν επιλέξει οι ίδιοι και θα διαγωνιστούν σε τουρνουά Shotgun 18 οπών, διανθισμένο με διαγωνισμούς Longest Drive και Closest to the Pin. Κατά τη διάρκεια του τουρνουά θα προσφέρεται εισαγωγικό μάθημα γκολφ (golf clinic) για τους συμμετέχοντες που επιθυμούν να εξοικειωθούν με τα βασικά του αθλήματος. Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί με Cocktail Hour, τελετή απονομής βραβείων και γεύμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γκολφ Γλυφάδας.
Η εγγραφή των ενδιαφερομένων γίνεται ηλεκτρονικά μέχρι τις 26 Οκτωβρίου στη διεύθυνση www.iasion.gr.
Ο μέγιστος αριθμός των ομάδων που θα συμμετάσχουν έχει οριστεί στις 22 ομάδες των 4 παικτών έκαστη. Οι εγγεγραμμένοι, εταιρείες και ενώσεις του ναυτιλιακού κλάδου, μπορούν να συγκροτήσουν τις δικές τους ομάδες. Μεμονωμένοι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να δηλώσουν συμμετοχή προκειμένου να συγκροτήσουν ομάδα με άλλους μεμονωμένους παίκτες.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν και περιλαμβάνει το golf clinic (μέγιστη συμμετοχή 30 άτομα) καθώς και το γεύμα. Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας στις εγγραφές.
Χορηγοί του 1ου Blue Tee, The Maritime Golf Event είναι οι Marshall Islands Registry (Πλατινένιος Χορηγός), Bureau Veritas (Χρυσός Χορηγός) και Ross Shipbrokers Co. Ltd (Ασημένιος Χορηγός). Χορηγός Επικοινωνίας είναι το περιοδικό Naftika Chronika και το www.naftikachronika.gr.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Σεμίραμις Γκαβάγια στο +30 216 700 3211 καθώς και στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις bluetee@iasion.gr και s.gkavagia@iasion.gr.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.