Συνεργασία Air Seychelles και Air France

Συνεργασία Air Seychelles και Air France

66
Συνεργασία  Air Seychelles και Air France

H Air Seychelles και η Air France υπέγραψαν πρόσφατα μνημόνιο συνεργασίας (MoU), εγκαινιάζοντας την απαρχή μιας νέας εποχής για την εμπορική συνεργασία μεταξύ των δύο φορέων.

Η συμφωνία υπεγράφη κατά τη διάρκεια συνεδρίασης στο Aix en Provence στη Γαλλία μεταξύ του Joël Morgan, υπουργού Εξωτερικών και Μεταφορών και πρόεδρου της Air Seychelles και του Frédéric Gagey, πρόεδρου και διευθύνοντα συμβούλου της Air France.

Το μνημόνιο θέτει τα θεμέλια για μια εμπορική συμφωνία που θα προσφέρει μια σειρά από οφέλη τόσο για τις αεροπορικές εταιρείες όσο και τους πελάτες τους, συμπεριλαμβανομένων των πτήσεων κοινού κωδικού μεταξύ της Air France και της Air Seychelles στα αντίστοιχα δίκτυα, εξαγορά και οφέλη αναγνώρισης αεροπορικών μιλίων για τους τακτικούς επιβάτες, τεχνική συνεργασία καθώς και συνέργειες στη μεταφορά φορτίων, οι οποίες υπόκεινται σε ρυθμιστικές εγκρίσεις.

Ο υπουργός κ. Morgan δήλωσε ότι το μνημόνιο ήταν μια σημαντική εξέλιξη που θα υποστηρίξει την έναρξη μιας απευθείας σύνδεσης, τρεις φορές την εβδομάδα, με την γαλλική πρωτεύουσα από την 1η Ιουλίου 2015.

«Αυτή η νέα εποχή συνεργασίας είναι αποτέλεσμα της διμερούς συνάντησης μεταξύ του Προέδρου Michel και του Πρόεδρου Hollande που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι τον περασμένο Δεκέμβριο, όπου αποφασίστηκε ότι οι άμεσες συνδέσεις μεταξύ Γαλλίας και Σεϋχελλών ήταν μια αναγκαιότητα».

Ο κ. Manoj Papa, διευθύνων σύμβουλος της Air Seychelles, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με τη συνεργασία μας με την Air France, η οποία αντιπροσωπεύει μια κοινή δέσμευση για την οικοδόμηση της αγοράς επιβατών και εμπορευμάτων μεταξύ των Σεϋχελλών και της Γαλλίας».

Ο κ. Gagey, ανέφερε σχετικά: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναπτύξουμε τις σχέσεις μας με την Air Seychelles, η οποία θα παρέχει στους επισκέπτες βελτιωμένη πρόσβαση μεταξύ της Γαλλίας και του αρχιπελάγους των Σεϋχελλών. Μέσω αυτού του μνημονίου συνεργασίας, μπορούμε να διερευνήσουμε κοινές ευκαιρίες οι οποίες θα παρέχουν στους επαγγελματίες και στους ταξιδιώτες αναψυχής μια απαράμιλλη εμπειρία και επιπροσθέτως θα συμβάλουν στην ευμάρεια μας».

Τον Ιούλιο του 2014, οι Air Seychelles εγκαινίασαν δύο εβδομαδιαία δρομολόγια μεταξύ των Σεϋχελλών και της Γαλλία με ενδιάμεσο σταθμό το Άμπου Ντάμπι.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.