Το μήνυμα του Θοδωρή Δρίτσα προς τους Έλληνες ναυτικούς

Το μήνυμα του Θοδωρή Δρίτσα προς τους Έλληνες ναυτικούς

162
Το μήνυμα του Θοδωρή Δρίτσα προς τους Έλληνες ναυτικούς

Φωτό: ΑΠΕ-ΜΠΕ (STR)

Μήνυμα προς τους Έλληνες  ναυτικούς απεύθυνε ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας. Το μήνυμα του κ. υπουργού είναι το εξής:

«Αυτές τις Άγιες Μέρες του Θείου δράματος και της Ανάστασης, η απουσία σας γίνεται περισσότερο αισθητή για τις οικογένειές σας, τους οικείους σας και όλους τους ανθρώπους που σας αγαπούν κι εσείς αγαπάτε.

Αισθάνομαι πόσο σκληρό είναι να βρίσκεστε μακριά από τις οικογένειες σας και την πατρίδα τις μέρες αυτές.

Γνωρίζω όμως, ότι η λαμπρή μεγαλοσύνη του Πάσχα σας αγγίζει όπου κι αν βρίσκεστε και πως το μήνυμα του περάσματος από το σκοτάδι στο φως, το λαμβάνετε και το ταξιδεύετε περήφανα, στα τέσσερα τέταρτα του κόσμου.

Είμαι βέβαιος, ότι τη νύχτα της Ανάστασης, θα βρείτε τον τρόπο μαζί με τους συναδέλφους σας, να νικήσετε την απόσταση και να νιώσετε την εγγύτητα που η γιορτή της πανανθρώπινης αγάπης δημιουργεί.

Είμαι βέβαιος επίσης, πως γνωρίζετε ότι έχετε την απεριόριστη εκτίμηση, όχι μόνο της Πολιτείας, αλλά και το πιο σημαντικό- της Ελληνικής κοινωνίας. Γιατί όλοι αναγνωρίζουμε πως οι άνθρωποι της θάλασσας, δεν αναμετρώνται απλώς με τις φουρτούνες, αλλά τις δαμάζουν και τις ξεπερνούν με την υψηλή τους συγκρότηση και την αξιοσύνη τους.

Λένε πως οι ναυτικοί δεν μιλούν πολύ. Δε χρειάζεται.

Μιλάει η ζωή τους και το παράδειγμά τους. Μιλούν οι ποιητές γι’ αυτούς…»

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.