Άλλο ένα συναρπαστικό Ράλλυ Αιγαίου έφτασε στο τέλος του

Άλλο ένα συναρπαστικό Ράλλυ Αιγαίου έφτασε στο τέλος του

125
Άλλο ένα συναρπαστικό Ράλλυ Αιγαίου έφτασε στο τέλος του

Μετά από ένα ιδιαίτερα δύσκολο αγώνα, ολοκληρώθηκε το Ράλλυ Αιγαίου στο Ναό του Ποσειδώνα, στο Σούνιο. Νικητές για πρώτη φορά, στην κατηγορία των ORCi, υπήρξαν οι ιστιοπλόοι του Chiara Iason. Το νεανικό αυτό πλήρωμα κατέκτησε την πρωτιά και τον θαυμασμό όλων, με την επιμονή, την υπομονή και τη σωστή προετοιμασία του κυβερνήτη Νίκου Φωτίου.

Η κατηγορία των ORC club κράτησαν τους θεατές σε αγωνία με τις δυνατές ναυμαχίες. Ισοβάθμησαν στην γενική κατάταξη τα σκάφη ‘’Απήδαλος Ναυς’’ και ‘’iSAIL’’ και την πρώτη θέση κατέκτησε το σκάφος ‘’Απήδαλος Ναυς’’ με κυβερνήτη τον Παύλο Κούρκουλο. Το σύνθημα των ΠΟΙΑΘ και HELMEPA «Να σώσουμε τις θάλασσες» υπήρξε σημαντικό κομμάτι του Ράλλυ καθώς πραγματοποιήθηκαν στην Αμοργό και Λειψούς καθαρισμοί ακτών με την καθοδήγηση στελεχών της HELMEPA δείχνοντας έτσι την ευαισθησία τους για την προστασία του περιβάλλοντος.

Σημειώνεται πως η Jotun ήταν κύριος χορηγός της διοργάνωσης.

Φωτό: Νίκος Αλευρομύτης

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.