Αγγ. Φράγκου: Εστίαση στα logistics της Νότιας Αμερικής

Αγγ. Φράγκου: Εστίαση στα logistics της Νότιας Αμερικής

346
Αγγ. Φράγκου: Εστίαση στα logistics της Νότιας Αμερικής

Tη στρατηγική της για επέκταση της Navios Maritime Holdings στα logistics επιβεβαίωσε η κ. Αγγελική Φράγκου στην ανακοίνωση των τριμηνιαίων οικονομικών αποτελεσμάτων της εταιρείας.

«Απόρροια της παγκόσμιας εστίασης στη διατροφική και ενεργειακή ασφάλεια, πιστεύουμε ότι υπάρχει σημαντική εμπορική ευκαιρία στην περιοχή Hidrovia. Ως αποτέλεσμα του ενδιαφέροντος, εστιάζουμε στην ανάπτυξη των τοπικών υποδομών και των συναφών περιουσιακών στοιχείων logistics», σημειώνει η κ. Φράγκου.

Άλλωστε η Navios Holdings κατέχει μετοχικό μερίδιο στη Navios South American Logistics Inc, εκ των μεγαλύτερων εταιρειών logistics και υποδομών στην περιοχή Hidrovia της Νότιας Αμερικής. Αναφορικά με τα οικονομικά αποτελέσματα της εισηγμένης στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης εταιρείας, το γ΄ τρίμηνο κατέγραψε κέρδη $39 εκατ. ενώ σε επίπεδο εννιαμήνου τα κέρδη της διαμορφώθηκαν σε $78,9 εκατ.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.