ΔΕΠΑ Εμπορίας: Μείωση της τιμής φυσικού αερίου κίνησης

ΔΕΠΑ Εμπορίας: Μείωση της τιμής φυσικού αερίου κίνησης

54
ΔΕΠΑ Εμπορίας: Μείωση της τιμής φυσικού αερίου κίνησης

Στην υποστήριξη των καταναλωτών που χρησιμοποιούν φυσικό αέριο για τη μετακίνησή τους προχωρά η ΔΕΠΑ Εμπορίας, η οποία σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση προχωρά σε περαιτέρω μείωση της τιμής πώλησης του φυσικού αερίου στα ιδιόκτητα πρατήρια της από την 1η Νοεμβρίου. Η νέα τιμή διαμορφώνεται στα 1,20 €/κιλό, βάσει της οποίας θα τιμολογεί τα υπόλοιπα πρατήρια. Στην τελική τιμή πώλησης του FISIKON έχει συμπεριληφθεί έκπτωση από την Εταιρεία, που ανέρχεται στο ποσό των 1,15 €/κιλό .

Βάσει της συγκεκριμένης κίνησης, η ΔΕΠΑ Εμπορίας απορροφά σχεδόν το 50% του κόστους προμήθειας φυσικού αερίου κίνησης, αποτρέποντας  τη διαμόρφωση της λιανικής τιμής στο 2,35 €/κιλό (σύμφωνα με τη διαφαινόμενη διεθνή τιμή του φυσικού αερίου στον ευρωπαϊκό κόμβο αναφοράς TTF),  και καθιστώντας εφικτή τη διάθεση του  FISIKON για τον μήνα Νοέμβριο σε τιμή χαμηλότερη σε σχέση με τον περασμένο μήνα.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.