Τα Ελληνικά Ναυτιλιακά Βραβεία Lloyd’s List επιστρέφουν

Τα Ελληνικά Ναυτιλιακά Βραβεία Lloyd’s List επιστρέφουν

43
Τα Ελληνικά Ναυτιλιακά Βραβεία Lloyd’s List επιστρέφουν

Τα Ελληνικά Ναυτιλιακά Βραβεία της Lloyd’s List, θα φέρουν και πάλι τα φώτα της δημοσιότητας σε ορισμένες από τις κορυφαίες προσωπικότητες και εταιρείες του κλάδου, καθώς τα επιτεύγματα της ελληνικής ναυτιλίας και του ελληνικού ναυτιλιακού χώρου γιορτάζονται στην παραδοσιακή παρουσίαση των βραβείων στο τέλος του έτους με το δείπνο στην Αθήνα.

Κάθε χρόνο από το 2004, τα Βραβεία της Ελληνικής Ναυτιλίας προσελκύουν κοινό εκατοντάδων προσκεκλημένων και φέτος, η 19η διοργάνωση των βραβείων, δεν αναμένεται να είναι διαφορετική.

Καθώς πλησιάζει η προθεσμία για τις συμμετοχές για τα βραβεία του 2022, οι υποψηφιότητες πρέπει να παραληφθούν από τους διοργανωτές πριν από τα μεσάνυχτα, ώρα Ελλάδας, την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου για να γίνουν αποδεκτές.

Για άλλη μια φορά, μια κριτική επιτροπή με υψηλή γνώση και κριτές από όλη τη ναυτιλία θα αξιολογήσει όλες τις υποψηφιότητες και θα αποφασίσει τους νικητές των φετινών βραβείων.

Το πάνελ, που εκπροσωπεί σε μεγάλο βαθμό την ελληνική ναυτιλιακή κοινότητα, θα αναλάβει να επιλέξει «τον καλύτερο των καλύτερων» σε μια σειρά κατηγοριών που καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα της ναυτιλίας της Ελλάδας – από τους τομείς ξηρού φορτίου, δεξαμενόπλοιων και γραμμών επιβατών, έως επιτεύγματα σε θέματα ασφάλειας, βιωσιμότητας, τεχνολογίας, χρηματοδότησης πλοίων και πολλά άλλα.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.