Στρατηγική συνεργασία της Marine Tours με την ΒCD ERM

Στρατηγική συνεργασία της Marine Tours με την ΒCD ERM

18
Στρατηγική συνεργασία της Marine Tours με την ΒCD ERM

Η Marine Tours επεκτείνει την ήδη υπάρχουσα συνεργασία της με την BCD Travel, ανακοινώνοντας  τη νέα, στρατηγική συμφωνία με τη BCD ERM, την ηγέτιδα στον κλάδο του Energy, Resources & Marine Travel.

Πιο συγκεκριμένα, το ορόσημο μιας τέτοιας συνεργασίας συνεπάγεται ταυτόχρονα και νέα ορόσημα ανάπτυξης για τον Οργανισμό, σε 3 σημεία-κλειδιά της δραστηριότητάς του:
• Παγκόσμιο Δίκτυο: Το διεθνές δίκτυο της Marine Tours αναβαθμίζεται περαιτέρω, τόσο σε έκταση (109 αγορές παγκοσμίως), όσο και σε ποιότητα.

• Τεχνολογία Αιχμής: Το προηγμένο μείγμα υπηρεσιών της εταιρείας αποκτά νέες δυνατότητες και πρωτοπόρα εργαλεία. Η τεχνολογία αυτή ενισχύει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της Marine Tours και της προσφέρει νέες προοπτικές ανάπτυξης.

• Τravel Management: H εξειδίκευση, η μακρά πείρα και η υψηλή τεχνογνωσία της Marine Tours ενώνονται με την ισχυρή διεθνή παρουσία και το κορυφαίο τεχνολογικό υπόβαθρο της BCD, με στόχο την παροχή των πλέον προηγμένων υπηρεσιών Τravel Μanagement προς τις εταιρείες και τους ταξιδιώτες, όπως η ενίσχυση του επιχειρησιακού μοντέλου, η μεγιστοποίηση του Duty of Care και η βελτιστοποίηση κόστους ταξιδίων.

Η ανακοίνωση της νέας συνεργασίας πραγματοποιήθηκε στα Ποσειδώνια 2022, τα οποία έλαβαν χώρα στις 06-10 Ιουνίου 2022. Στο περίπτερο της εταιρείας, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν εκτενέστερα ως προς τα οφέλη που η εν λόγω συνεργασία συνεπάγεται για τους πελάτες, τους συνεργάτες και το μέλλον της Marine Tours.

Σύμφωνα με δήλωση του διευθύνοντος συμβούλου της Marine Tours, Κωνσταντίνου Οικονόμου, η Marine Tours μέσα από τη συνεργασία με την BCD ERM κάνει πράξη τη στρατηγική της για την ενίσχυση της ηγετικής της θέσης στη διεθνή αγορά, δημιουργώντας νέα ορόσημα ανάπτυξης.

Επιπλέον, ο αντιπρόεδρος της BCD ERM Thorsten Kirkegaard Winther επεσήμανε τη σημαντικότητα της επέκτασης του δίκτυου της BCD ERM σε μια από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες ναυτιλιακές αγορές παγκοσμίως, την ελληνική.

 

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.