Στην Αθήνα το 96ο Παγκόσμιο Συνέδριο του International Propeller Club

Στην Αθήνα το 96ο Παγκόσμιο Συνέδριο του International Propeller Club

94
Στην Αθήνα το 96ο Παγκόσμιο Συνέδριο του International Propeller Club

To Propeller Club, Port of Piraeus ανακοίνωσε την ανάληψη και διοργάνωση του 96ου Παγκόσμιου Συνεδρίου όλων των Propeller Club, που θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 20-22 Σεπτεμβρίου 2022, στο ξενοδοχείο Grand Hyatt.

Το φετινό Συνέδριο με τίτλο WE ARE TOGETHER / TOGETHER FOR SHIPPING / TOGETHER FOR THE FUTURE είναι το πρώτο παγκόσμιο ναυτιλιακό συνέδριο με φυσική παρουσία που διοργανώνεται στη χώρα μας μετά τη λήξη των περιορισμών λόγω της πανδημίας.

Αποτελεί δε μεγάλη τιμή για την Ελλάδα η ανάθεση αυτής της διοργάνωσης, που θα είναι η 2η για την χώρα μας, μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του 2007.

To εκτεταμένο, παγκόσμιο δίκτυο του Propeller Club που αποτελείται από 72 Club σε λιμάνια όλου του κόσμου θα δώσει το παρόν και θα θέσει τον τόνο και το περιεχόμενο σε αυτό το ενδιαφέρον τριήμερο αφιερωμένο στα νέα, τις εξελίξεις, τους προβληματισμούς και το μέλλον της ναυτιλίας.

“Με αυτό το Συνέδριο η Ελλάδα μπαίνει με έναν ακόμη πολύ σημαντικό τρόπο στο επίκεντρο της παγκόσμια ναυτιλίας. Παίρνει δηλαδή τη θέση που δικαιωματικά της αξίζει” αναφέρει χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του Propeller Club Πειραιά Κωστής Φραγκούλης. “Θα είναι ένα Συνέδριο εθνικής και παγκόσμια σημασίας, γεμάτο από τα ιδεώδη της θάλασσας, της συνεργασίας, της εξέλιξης. Σας περιμένουμε να είστε όλοι μέρος του”.

H agenda και το αναλυτικό πρόγραμμα του Συνεδρίου θα ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.