H Σεμίραμις Παληού, νέο μέλος του ΔΣ του Global Maritime Forum

H Σεμίραμις Παληού, νέο μέλος του ΔΣ του Global Maritime Forum

413
H Σεμίραμις Παληού, νέο μέλος του ΔΣ του Global Maritime Forum

Tη νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του ανακοίνωσε την Τρίτη 26 Απριλίου το Global Maritime Forum, στο περιθώριο της ετήσιας γενικής συνέλευσης.

Ο Jan Dieleman, επικεφαλής της Cargill Ocean Transportation, εξελέγη νέος πρόεδρος του Global Maritime Forum, ενώ στο νέο ΔΣ συμμετέχουν πλέον οι Σεμίραμις Παληού, Lynn Loo και Rajesh Unni. Ο κ. Dieleman διαδέχτηκε τον Peter Stokes, ο οποίος βρισκόταν στο πηδάλιο του Global Maritime Forum από το 2017, οπότε και ξεκίνησε η πρωτοβουλία.

«Είμαι ικανοποιημένος από το γεγονός ότι η Lynn, η Σεμίραμις και ο Unni δέχτηκαν να ενταχθούν στο Διοικητικό Συμβούλιο. Όλοι τους φέρνουν μοναδικές και σημαντικές προοπτικές, καθώς και βαθιά κατανόηση και αναγνώριση των συλλογικών προκλήσεων που αντιμετωπίζουμε ως βιομηχανία, συμβάλλοντας έτσι στην ικανότητα του Global Maritime Forum να φέρει θετικές αλλαγές για την κοινότητά μας, τη βιομηχανία και την κοινωνία», τόνισε ο νέος πρόεδρος του ΔΣ του Forum.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.