Χωρίς περιορισμούς οι κρουαζιέρες στις ΗΠΑ

Χωρίς περιορισμούς οι κρουαζιέρες στις ΗΠΑ

39
Χωρίς περιορισμούς οι κρουαζιέρες στις ΗΠΑ

Θετικές είναι οι πρόσφατες εξελίξεις για τον κλάδο της κρουαζιέρας στις ΗΠΑ. Συγκεκριμένα, τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών των ΗΠΑ (CDC) ήραν τις όποιες προειδοποιήσεις για τα ταξίδια κρουαζιέρας, οι οποίες ήταν σε ισχύ εδώ και δύο χρόνια.

Η κίνηση αυτή έφερε χαμόγελα στους μεγάλους διαχειριστές κρουαζιερόπλοιων της χώρας, όπως οι Carnival Corp., Royal Caribbean Group και Norwegian Cruise Line Holdings Ltd., οι οποίοι εδώ και δύο χρόνια είναι αντιμέτωποι με μεγάλες οικονομικές δυσκολίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πολιτική των CDC τα δύο αυτά χρόνια υπήρξε αντικείμενο δριμείας κριτικής από τις προαναφερθείσες εταιρείες, καθώς ξενοδοχεία και αεροπορικές εταιρείες λειτουργούν εδώ και αρκετό καιρό χωρίς περιορισμούς.

Τα CDC, τέλος, σημειώνουν ότι οι ταξιδιώτες θα πρέπει από μόνοι τους να αξιολογούν την κατάσταση πριν επιλέξουν τις κρουαζιέρες.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.