WISTA Hellas: Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. για τη διετία 2022-2024

    219
    WISTA Hellas: Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. για τη διετία 2022-2024

    Η WISTA Hellas ανακοίνωσε ότι κατόπιν της 27ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μελών της Πέμπτης 31ης Μαρτίου 2022 και των Αρχαιρεσιών της ίδιας μέρας για την εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής για την διετία 2022-2024, καθώς και της Συνεδρίασης της Παρασκευής 1ης Απριλίου 2022 των εκλεγέντων Τακτικών Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της WISTA Hellas για τη συγκρότηση σε σώμα και την κατάρτιση του Προεδρείου σύμφωνα με τις διατάξεις του Καταστατικού, η σύνθεση του νέου Δ.Σ. για τη διετία 2022-2024 διαμορφώνεται ως εξής:

    Πρόεδρος, κα Έλπη Πετράκη, έλαβε 145 ψήφους

    Αντιπρόεδρος, κα Ελίνα Κασσωτάκη, έλαβε 108 ψήφους

    Γεν. Γραμματέας, κα Ελίνα Σουλή, έλαβε 98 ψήφους

    Ταμίας, κα Ακριβή Μπρίκου, έλαβε 98 ψήφους

    Μέλος, κα Άννα Γιατρά, έλαβε 57 ψήφους

    Ως αναπληρωματικά μέλη εκλέχθηκαν οι κυρίες Κατερίνα Κώνστα, Δέσποινα Κάλφα και Κριστιάνα Πρεκεζέ ενώ την Εξελεγκτική Επιτροπή θα εκπροσωπήσουν οι κυρίες Ιωάννα Τοπάλογλου, Βιβή Κολλιοπούλου και Ελισάβετ Ιωαννίδη.

    Το Δ.Σ. της WISTA Hellas εκφράζει την βαθιά ευγνωμοσύνη του στα απερχόμενα μέλη του Δ.Σ. κυρίες Κριστιάνα Πρεκεζέ και Δέσποινα Κάλφα, για την αμέριστη συνεισφορά και τα επιτεύγματά τους κατά τη θητεία τους.

    Οι προτάσεις του ΔΣ της WISTA Hellas για την τροποποίηση του καταστατικού για την αναθεώρησή του προς εκσυγχρονισμό και επικαιροποίηση, επικυρώθηκαν κατά ενισχυμένη πλειοψηφία από τα μέλη της ΓΣ και συγκεκριμένα 163 μέλη ενέκριναν την τροποποίησή του ενώ απέρριψαν 11 μέλη.

    Σημειώνεται ιδιαιτέρως, ότι η προσέλευση των μελών κατά την Τακτική Γενική συνέλευση υπήρξε εντυπωσιακή. Παρέστησαν 123 μέλη αυτοπροσώπως και 52 διά αντιπροσώπου.

    Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.