Η Techcross επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό της, παρέχοντας νέες λύσεις έξυπνης διαχείρισης του...

Η Techcross επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό της, παρέχοντας νέες λύσεις έξυπνης διαχείρισης του BWMS

68
Η Techcross επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό της, παρέχοντας νέες λύσεις έξυπνης διαχείρισης του BWMS

H Techcross, ένας από τους κορυφαίους παγκοσμίως κατασκευαστές συστημάτων διαχείρισης θαλάσσιου έρματος (BWMS), αποφάσισε να επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο των δραστηριοτήτων της, θέλοντας να ξεχωρίσει στην αγορά από τους υπόλοιπους παρόχους συστημάτων BWT.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία ανέπτυξε την πλατφόρμα ελέγχου TECHCROSS IBTV, η οποία, εκτός από το σύστημα διαχείρισης θαλάσσιου έρματος, ενσωματώνει και το σύστημα μέτρησης της στάθμης των δεξαμενών έρματος (TLGS) καθώς και το σύστημα τηλεχειρισμού βαλβίδων (VRCS). Η πλατφόρμα TECHCROSS IBTV προσφέρει, έτσι, τη δυνατότητα παρακολούθησης και διαχείρισης όλου του σχετικού εξοπλισμού, καθιστώντας ευκολότερη την αντιμετώπιση τυχόν λειτουργικών βλαβών. Με αυτόν τον τρόπο, η Techcross μπορεί, μέσω του νέου της εργαλείου, να αντιμετωπίζει όλα τα πιθανά προβλήματα που σχετίζονται με το σύστημα διαχείρισης θαλάσσιου έρματος, αυξάνοντας παράλληλα την απόδοση του συστήματος και μειώνοντας τα λειτουργικά κόστη, καθώς τόσο η εγκατάσταση όσο και η διαχείριση και η συντήρηση αυτού θα γίνονται από την ίδια εταιρεία.

Παράλληλα, η εταιρεία έχει αναπτύξει και την ΤECHCROSS Smart Platform, η οποία αποθηκεύει και αναλύει σε πραγματικό χρόνο όλα τα δεδομένα που προέρχονται από το TECHCROSS BWMS, προσφέροντας τη δυνατότητα απομακρυσμένης παρακολούθησης και έγκαιρου εντοπισμού τυχόν προβλημάτων, βελτιώνοντας παράλληλα την απόδοση του συστήματος και αυξάνοντας τη διάρκεια ζωής του.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.