Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας της Λέσχης Επιχειρηματιών & Επιστημόνων Πειραιά 2022

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας της Λέσχης Επιχειρηματιών & Επιστημόνων Πειραιά 2022

242
Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας της Λέσχης Επιχειρηματιών & Επιστημόνων Πειραιά 2022

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου  η κοπή της πρώτης πρωτοχρονιάτικης πίτας της Λέσχης Επιχειρηματιών & Επιστημόνων Πειραιά στο bar-restaurant BELUGA ART στον Πειραιά.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα μέσα σε ιδιαίτερα καλό κλίμα όπου παρευρέθηκαν φίλοι & μέλη της Λέσχης του ναυτιλιακού και επιχειρηματικού κόσμου καθώς και εκπρόσωποι του πολιτικού χώρου και της τοπικής αυτοδιοίκησης. Ανάμεσα στους καλεσμένους έδωσαν το παρόν ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κος. Κωνσταντίνος Κατσαφάδος ο οποίος συνεχάρη τους εμπνευστές αυτής της πρωτοβουλίας δημιουργίας της Λέσχης, μιας πρωτοβουλίας η οποία όπως υπογράμμισε θα δώσει τεράστια ώθηση στο «επιχειρείν» και θα φέρει θετικές αλλαγές εν γένει  στην πόλη του Πειραιά. «Μπροστά σε τέτοιες πρωτοβουλίες πρέπει όλοι να στεκόμαστε αρωγοί και σύμμαχοι στο έργο τους.» επισήμανε μεταξύ άλλων ο κος Κατσαφάδος.

Επίσης, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Βουλευτές Ά ΠΕΙΡΑΙΑ, Ιωάννης Μελάς, Νικόλαος Μανωλάκος και Χριστόφορος Μπουτσικάκης και ο Βουλευτής Β’ ΠΕΙΡΑΙΑ, Δημήτρης Μαρκόπουλος. Το παρόν έδωσαν επίσης, ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας ΚΙΝ.ΑΛ., Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, ο Δήμαρχος Κορυδαλλου,  Νικόλαος Χουρσαλάς, ο  Περιφερειακός Σύμβουλος Πειραιά με την “Νέα Αρχή Αττική”, Σταύρος Βοϊδονικόλας, η πολιτευτής Ν.Δ. Α’ Πειραιά, Ζωή Ρούσσου, καθώς και Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι Επιμελητηρίων και Επαγγελματικών Ενώσεων.

Ο Πρόεδρος της Λέσχης κος Σταύρος Κασιδιάρης ευχαρίστησε θερμά τους παρευρισκόμενους που τίμησαν με την παρουσία τους την πρώτη δημόσια εκδήλωση της Λέσχης 10 μήνες μετά την ίδρυσή της. «Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι γιατί βλέπουμε η Λέσχη να μεγαλώνει κάθε μέρα απαριθμώντας εκατοντάδες μέλη ήδη. Είμαστε αισιόδοξοι και προσβλέπουμε σε περεταίρω ανάπτυξη και αναβάθμιση βασιζόμενοι στην τεράστια δυναμική του Πειραιά είπε χαρακτηριστικά ο κος. Κασιδιάρης ενώ συνεχάρη τα μέλη για το έργο τους και την συμβολή τους. Την κοπή της πίτας συνόδευσε ελαφρύ γεύμα και ποτό στον ατμοσφαιρικό χώρο του ΒELUGA ART ενώ ακολούθησε και κλήρωση δώρων.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.