«Φως» για τις αλλαγές πληρωμάτων;

«Φως» για τις αλλαγές πληρωμάτων;

443
«Φως» για τις αλλαγές πληρωμάτων;

Οι αλλαγές πληρωμάτων έχουν βρεθεί προ πολλών σκοπέλων από την αρχή της πανδημίας. Η παραλλαγή Όμικρον αναζωπύρωσε εκ νέου τους περιορισμούς για πλοία που ελλιμενίζονται στον λιμένα της Σιγκαπούρης, σημαντικό κόμβο για τις αλλαγές πληρωμάτων, στις αρχές Δεκεμβρίου 2021. Όμως, πλέον, η Σιγκαπούρη θα αποσύρει τους περιορισμούς που είχε θέσει σε πλοία που έρχονται από χώρες της Αφρικής.

Ειδικότερα, βάσει δημοσιεύματος του σιγκαπουριανού πρακτορείου ειδήσεων CNA, το Υπουργείο Υγείας της Σιγκαπούρης δήλωσε πως θα επιτρέπεται σε επιβάτες που έχουν αναχωρήσει από τη Μποτσουάνα, τη Γκάνα, το Μαλάουι, τη Μοζαμβίκη, τη Ναμίμπια, τη Νιγηρία, τη Νότια Αφρική, τη Ζιμπάμπουε, τη Σουαζιλάνδη και τo Λεσότο να εισέρχονται στη Σιγκαπούρη.

Όπως ανακοίνωσε χαρακτηριστικά το Υπουργείο Υγείας της Σιγκαπούρης: «Η παραλλαγή Όμικρον έχει εξαπλωθεί σε όλο τον πλανήτη» εξηγώντας πως αυτό ώθησε τη χώρα να αναθεωρήσει τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς που είχε θέσει.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.