Συνεργασία για την ανάπτυξη και τη διάθεση βιοκαυσίμων για πλοία

Συνεργασία για την ανάπτυξη και τη διάθεση βιοκαυσίμων για πλοία

72
Συνεργασία για την ανάπτυξη και τη διάθεση βιοκαυσίμων για πλοία

Η εταιρεία GoodFuels, ο κορυφαίος παγκοσμίως προμηθευτής βιώσιμων βιοκαυσίμων για πλοία, υπέγραψε συμφωνία μακροχρόνιας συνεργασίας με την εταιρεία παραγωγής ανανεώσιμων καυσίμων Renewable Energy Group (REG) για την από κοινού ανάπτυξη και διάθεση στην αγορά βιώσιμων λύσεων βιοκαυσίμων που θα προορίζονται για την παγκόσμια ναυτιλιακή βιομηχανία.

Η συγκεκριμένη συμφωνία ενισχύει την αποστολή της GoodFuels να καθιερωθεί ως ο κορυφαίος προμηθευτής πράσινων καυσίμων σε όλους τους κλάδους της ναυτιλίας, καθώς και την πρόθεσή της να αυξήσει την παραγωγή προηγμένων ναυτιλιακών βιοκαυσίμων χρησιμοποιώντας βιώσιμες πρώτες ύλες. Για τη REG, η εν λόγω συμφωνία αποτελεί μια σαφή ένδειξη της αποστολής της εταιρείας να συμβάλει στη μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, για τη διαμόρφωση ενός καθαρότερου κόσμου. Τα βιοκαύσιμα της REG έχουν πραγματικό αντίκτυπο στην αγορά, προσφέροντας λύσεις σε αρκετούς κλάδους μεταφορών, συμπεριλαμβανομένου και του κλάδου των θαλάσσιων μεταφορών.

Συνδυάζοντας την τεχνογνωσία της REG στον τομέα των βιοκαυσίμων με τις πρωτοποριακές δυνατότητες της GoodFuels, οι δύο εταιρείες αναμένεται να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στις προσπάθειες απανθρακοποίησης των ναυτιλιακών εταιρειών.

Φωτό: goodfuels.com

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.