Η ΖΙΜ προχωρά στην ίδρυση μιας νέας ψηφιακής εταιρείας διαμεταφοράς

Η ΖΙΜ προχωρά στην ίδρυση μιας νέας ψηφιακής εταιρείας διαμεταφοράς

174
Η ΖΙΜ προχωρά στην ίδρυση μιας νέας ψηφιακής εταιρείας διαμεταφοράς

Η ισραηλινή εταιρεία τακτικών γραμμών και παροχής υπηρεσιών logistics, ZIM Integrated Shipping Services (ZIM), ανακοίνωσε προ ολίγων ημερών τη δημιουργία μιας νέας θυγατρικής ονόματι Ship4wd. Η εν λόγω εταιρεία, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που εξέδωσε η ΖΙΜ, αποτελεί μια ψηφιακή πλατφόρμα διαμεταφοράς εμπορευμάτων, η οποία προσφέρει εύχρηστες και αξιόπιστες λύσεις μεταφοράς κατά μήκος της εφοδιαστικής αλυσίδας μέσω του διαδικτύου. Η επίσημη εκκίνηση της πλατφόρμας Ship4wd θα γίνει στις 18 Οκτωβρίου 2021.

Η Ship4wd θα στοχεύσει στην εξυπηρέτηση των μικρομεσαίων (ΜμΕ) καναδικών και αμερικανικών επιχειρήσεων που εισάγουν και εξάγουν φορτία από την Κίνα, το Βιετνάμ και το Ισραήλ. Βασιζόμενη στην τεράστια εμπειρία της, στην εις βάθος γνώση της ναυτιλιακής βιομηχανίας που διαθέτει καθώς και στις πολλαπλές πρωτοβουλίες για την προώθηση του ψηφιακού μετασχηματισμού στη ναυτιλία που έχει αναλάβει, η ZIM, μέσω της νέας εταιρείας διαμεταφορών, θα προσφέρει σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, καθώς και σε επιχειρηματίες ανά τον κόσμο, μια απλή και άμεση λύση για τη μεταφορά εμπορευμάτων μέσω μιας αναβαθμισμένης υπηρεσίας μίας στάσης (one-stop-shop), που θα προσφέρεται από την ψηφιακή πλατφόρμα της Ship4wd.

Ειδικότερα, η υπηρεσία μίας στάσης που θα παρέχεται από τη Ship4wd θα καλύπτει όλες τις πτυχές των πολύπλοκων διαδικασιών που απαιτούνται για τη διεκπεραίωση των διεθνών εμπορευματικών μεταφορών. Μάλιστα, θα επιτρέπει σε πελάτες που δεν έχουν πρότερη εμπειρία σε διασυνοριακές μεταφορές να διαχειριστούν τις εξαγωγές και τις εισαγωγές τους απλά και αποτελεσματικά, παρέχοντάς τους παράλληλα σε πραγματικό χρόνο διαδικτυακή υποστήριξη σε όλα τα στάδια της διαδικασίας.

Κατ’ αυτόν τον τρόπο, η πλατφόρμα της Ship4wd θα δύναται να προσφέρει σε κάθε πελάτη τη βέλτιστη λύση ‒είτε την πιο οικονομική είτε την ταχύτερη επιλογή– ανάλογα με τις προτιμήσεις του εκάστοτε πελάτη. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η πλατφόρμα θα προσφέρει θαλάσσιες και αεροπορικές υπηρεσίες αποστολής έως τον τελικό προορισμό, ενώ επιπροσθέτως θα περιλαμβάνει χερσαίες μεταφορικές υπηρεσίες (φορτηγό και τρένο) καθώς και υπηρεσίες logistics.

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.