Delta Airlines: επέκταση στην Αθήνα με νέες πτήσεις για Βοστώνη

Delta Airlines: επέκταση στην Αθήνα με νέες πτήσεις για Βοστώνη

176
Delta Airlines: επέκταση στην Αθήνα με νέες πτήσεις για Βοστώνη

Η  Delta Air Lines ανακοίνωσε ότι θα διευρύνει τις επιλογές της για πτήσεις από την Αθήνα το επόμενο καλοκαίρι, ξεκινώντας ένα απευθείας δρομολόγιο προς το Διεθνή Αερολιμένα Logan της Βοστώνης, στις 29 Μαΐου.

Η Βοστώνη θα είναι ένας καινούργιος προορισμός από την Αθήνα και θα συμπληρώσει τα υπάρχοντα, καθημερινά, απευθείας δρομολόγια προς Ατλάντα και Νέα Υόρκη – JFK που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Με τη Βοστώνη να είναι ένα από τα κεντρικά αεροδρόμια της Delta, που οι πελάτες της θα μπορούν να συνεχίζουν από εκεί το ταξίδι τους με πτήσεις προς διάφορες πόλεις της Βόρειας Αμερικής και αλλού. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Delta, Ed Bastian έκανε τη σχετική ανακοίνωση στην ετήσια γενική συνέλευση της International Air Transport Association (IATA) που πραγματοποιείται στη Βοστώνη.

Το δρομολόγιο, που θα πραγματοποιείται τρεις φορές την εβδομάδα, θα πραγματοποιείται με αεροσκάφος Α330-300 και οι επιβάτες θα μπορούν να επιλέξουν θέση ανάμεσα σεDelta One, Delta Premium Select, Delta Comfort+; και Main Cabin. Σε όλες τις θέσεις υπάρχουν προσωπικές οθόνες που κάθε επιβάτης μπορεί να διαλέξει την ψυχαγωγία που επιθυμεί,  ενώ θα έχουν την επιλογή αγοράς on-demand Wi-Fi καθώς και επιλογή γεύματος από το μενού.

«Καθώς ο κόσμος επιστρέφει στις διεθνείς πτήσεις, ανυπομονούμε να διευρύνουμε το δίκτυό μας και να προσφέρουμε μια καινούργια, απευθείας πτήση από την Ελλάδα προς τις ΗΠΑ», είπε ο Διευθυντής Πωλήσεων της Delta για τη Νότια Ευρώπη, Frederic Schenk. «Υπήρξε μεγάλη ζήτηση και το να προσφέρουμε αυτό το νέο δρομολόγιο προς τη Βοστώνη θα δημιουργήσει ακόμη στενότερους δεσμούς μεταξύ των χωρών μας, καθώς και θα προσθέσει μία ακόμη επιλογή κατά τη διάρκεια της δημοφιλούς καλοκαιρινής σεζόν».

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.