Αποκλειστική τριετής συνεργασία μεταξύ Jotun Paints και ομίλου Αγγελικούση

Αποκλειστική τριετής συνεργασία μεταξύ Jotun Paints και ομίλου Αγγελικούση

1385
Αποκλειστική τριετής συνεργασία μεταξύ Jotun Paints και ομίλου Αγγελικούση

Ο όμιλος Αγγελικούση και η Jotun Hellas συμφώνησαν να επεκτείνουν την στρατηγική συνεργασία των τελευταίων τριών ετών, υπογράφοντας συμβόλαιο αποκλειστικοτητας για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η Jotun και ο όμιλος Αγγελικούση μοιράζονται κοινές αξίες και στρατηγικές προτεραιότητες, οι οποίες και αποτελούν το υπόβαθρο της εν λόγω συνεργασίας. Tόσο η Jotun όσο και ο όμιλος Αγγελικούση δεσμεύονται ενεργά για τη μείωση του περιβαλλοντικού τους αποτυπώματος όχι μόνο μέσω επενδύσεων σε τεχνολογικές λύσεις αλλά και με  την εφαρμογή υψηλότατων προδιαγραφών σε όλες τις διαδικασίες και με τη συνεχή εκπαίδευση και ανάπτυξη του προσωπικού τους. Παράλληλα, διατηρούν αυστηρά υψηλά ηθικά, επαγγελματικά και νομικά πρότυπα στη λειτουργία των επιχειρήσεών τους.

H συνεργασία με τη Jotun επεκτάθηκε μετά από τρία χρόνια ελέγχου της απόδοσης του στόλου του ομίλου Αγγελικούση. Ο όμιλος Αγγελικούση, χρησιμοποιώντας τα συστήματα υφαλοχρωμάτων της Jotun,  αναμένει την επίτευξη των απαιτητικών περιβαλλοντικων στόχων που αφορούν τις καταναλώσεις των πλοίων του στόλου του.

Jotun_drydock_GR IMAGE 1

Ο όμιλος Αγγελικούση δεσμεύεται να μεταφέρει εμπορεύματα ανά τον κόσμο με ασφαλή, αποδοτικό και αξιόπιστο τρόπο. Ο όμιλος παρέχει κορυφαίες ναυτιλιακές υπηρεσίες και δημιουργεί καινοτόμες λύσεις για τους πελάτες του εφαρμόζοντας παράλληλα δίκαιες πρακτικές απασχόλησης σε στεριά και θάλασσα.

Από την πλευρά της η Jotun, προστατεύει την περιουσία, τους πελάτες, τους προμηθευτές, τους υπαλλήλους της, τους μετόχους και το περιβάλλον. H Jotun διοχετεύει σημαντικούς πόρους, χρόνο και προσπάθεια καλλιεργώντας και αναπτύσσοντας τις εταιρικές αξίες όπως η Αφοσίωση, η Φροντίδα, ο Σεβασμός και η Τόλμη καθ’ όλη τη διάρκεια των δραστηριοτήτων της.

Αυτή η στρατηγική συνεργασία αποτελεί μια ισχυρή απόδειξη των σημαντικών πλεονεκτημάτων και των συνεργιών που μπορούν να επιτευχθούν μεταξύ της Jotun και των πελατών της που ‘εχουν κοινές αξίες και επαγγελματικές φιλοδοξίες.

Jotun_drydock_GR_IMAGE 2

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.