Αύξηση της κερδοφορίας για τη Nakilat

Αύξηση της κερδοφορίας για τη Nakilat

143
Αύξηση της κερδοφορίας για τη Nakilat

Η Nakilat ανακοίνωσε πρόσφατα τα οικονομικά της αποτελέσματα για το α΄ εξάμηνο του 2021, με την καταριανή εταιρεία να καταγράφει κέρδη $175 εκατ. έναντι $151 εκατ. το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι. Πρόκειται για αύξηση 15,6%.

«Η Nakilat συνεχίζει να επιδεικνύει μεγάλη ανθεκτικότητα, όπως αντικατοπτρίζεται στις λειτουργικές και οικονομικές επιδόσεις μας για το έτος. Η εξαιρετική μας οικονομική απόδοση κατά το α΄ εξάμηνο του 2021 αποτελεί απόδειξη των συντονισμένων προσπαθειών μας. Παρά την ξαφνική προσαρμογή σε πρωτόκολλα υγείας και ασφάλειας, η Nakilat συνέχισε τη στρατηγική επέκτασή της, στηρίζοντας τη λειτουργική αποδοτικότητα και διασφαλίζοντας παράλληλα τη δημοσιονομική πειθαρχία σε όλες τις λειτουργίες της. Έτσι, κατάφερε να διατηρήσει την αναπτυξιακή δυναμική της, ενώ συνεχίζει να δημιουργεί αξία για τους μετόχους μας, χάρη στις πολύτιμες προσπάθειες των υπαλλήλων και των ναυτικών μας».

Φωτό: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε τα Ναυτικά Χρονικά στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την ελληνική Nαυτιλία, τις Μεταφορές και το Διεθνές Εμπόριο.